Needi
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie kacie kocyki na lato? Bo ja mam ten minky ale napewno beda,dni ze bedzie za goraco. A czyms okryc trzeba przed wiatrem
Tak, ja też mam pieluchy bambusowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jakie kacie kocyki na lato? Bo ja mam ten minky ale napewno beda,dni ze bedzie za goraco. A czyms okryc trzeba przed wiatrem
NO właśnie mnie powiedzieli że max do 15 lipca może być czas oczekiwania wiec w sumie sie nie dziwie, później podobno firma idzie na urlop i reszta zamówień będzie po wakacjach.
A gdzie dzwoniłaś do siedziby czy do sklepu w którym zamawiałaś?
A ja jeszcze dopakowałam rożek i kocyk taki z dziurkami. najwyżej się nie przyda.
ja nie zamierzAŁam kupować ale dostałam gratis do wózka poduszkę i kolderkę z poszewkamiDziewczyny a do wózka kupujecie poduszkę czy dziecko będziecie kładły tak na płasko? Bo ja kupiłm taką cieniutką poduszkę 40x40 i jest za duża.
Ja nie mam (jeszcze). Ale ogólnie położna nam polecała taką. Powiedziała też, że zamiast tego, można coś podłożyć pod nóżki łóżeczka, np. książkę, żeby było ciut wyżejZastanawiałam się ewentualnie nad poduszką typu klin - macie? planujecie używać? Jeśli tak to pod materac czy bezpośrednio pod główkę dziecka?