fazerkamm
Fanka BB :)
Margerrita to ladnie musial isc do gory! Mojemu jeden rozmiar na pol roku wystarczy jak narazie ma 4lata i 26-27 zalezy od marki obuwia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiem ze cena powala ale jak się dziadkowie dołożą bo obiecują to jakoś może damy radę...ja najpierw w sklepie obejrze, mam duzo wymagan i pewnie ciezko bedzie znalezc ideal.
@julita1212 cena niezla jak jeszcze doliczyc spiworek na zime, fajan ta wentylacja w gondoli. ale cana powala.
No biala troche niepraktyczy.Nigdy nie zachwycały mnie x landery ale ten jest super. Podobają mi się czarne wózki a w środku inny kolor. Ja na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana na emmaljunge. Miałam ją dla starszej córki i jak dla mnie to wózek idealny. Jest drogi więc yak jeszcze rozglądam się za czymś tańszym, byłam dzisiaj w sklepie oglądać wózki.
Najbardziej podoba mi się ta biała emmaljunga
http://www.e-swiatdziecka.com.pl/emmaljunga-mondial-duo-combi-2w1-podwozie-classic-chrome-2014
ale biała niepraktyczna.