reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

reklama
ja najpierw w sklepie obejrze, mam duzo wymagan i pewnie ciezko bedzie znalezc ideal.
@julita1212 cena niezla jak jeszcze doliczyc spiworek na zime, fajan ta wentylacja w gondoli. ale cana powala.

Julita x lander ma świetne koła i piszę to z doświadczenia. Brak bieżnika powoduje czasami zimą,że koła się ślizgają ale to zupełnie nie jest uciążliwe. W 2010 zapłaciłam 2100 za 3 w 1 było do tego nosidełko od razu z tym,że słabe, tym razem nie skorzystam z niego. No i spacerówka nie była przekładana a teraz to luksus widzę :) my mieliśmy szaro żółty

ja najpierw w sklepie obejrze, mam duzo wymagan i pewnie ciezko bedzie znalezc ideal.
@julita1212 cena niezla jak jeszcze doliczyc spiworek na zime, fajan ta wentylacja w gondoli. ale cana powala.
Wiem ze cena powala ale jak się dziadkowie dołożą bo obiecują to jakoś może damy radę...
A spiworek mogę później dokupić...

Nigdy nie zachwycały mnie x landery ale ten jest super. Podobają mi się czarne wózki a w środku inny kolor. Ja na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana na emmaljunge. Miałam ją dla starszej córki i jak dla mnie to wózek idealny. Jest drogi więc jeszcze rozglądam się za czymś tańszym, byłam dzisiaj w sklepie oglądać wózki.
Najbardziej podoba mi się ta biała emmaljunga
http://www.e-swiatdziecka.com.pl/emmaljunga-mondial-duo-combi-2w1-podwozie-classic-chrome-2014
ale biała niepraktyczna.

Nigdy nie zachwycały mnie x landery ale ten jest super. Podobają mi się czarne wózki a w środku inny kolor. Ja na dzień dzisiejszy jestem zdecydowana na emmaljunge. Miałam ją dla starszej córki i jak dla mnie to wózek idealny. Jest drogi więc yak jeszcze rozglądam się za czymś tańszym, byłam dzisiaj w sklepie oglądać wózki.
Najbardziej podoba mi się ta biała emmaljunga
http://www.e-swiatdziecka.com.pl/emmaljunga-mondial-duo-combi-2w1-podwozie-classic-chrome-2014
ale biała niepraktyczna.
No biala troche niepraktyczy.
A ja się jeździ bez skretnych kół???

No własnie biała niepraktyczna, jest taki jeden model emmaljungi ( city cross) i można kupić inny kolor gondoli i inny spacerówki tak chyba zrobię. Gondolę wezmę białą a spacerówkę czarną.
Julita tym wózkiem super się jeździ nawet bez skrętnych kół. Ja jestem maniaczka wózkowa i przy 3 dzieci miałam ich kilka sprawdzonych, jednak emmaljunga przebiła wszystkie, nawet jak dziecko jest już duze i ciężkie to ten wózek dosłownie płynie, prawie się nie czuję, że się go pcha.

reklama
Do góry