reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Fazerka, oglądałam ten fotelik i między nóżkami jest przytwierdzone do plastiku, ale nie na stałe, jest taka sprzączka z regulacją... nie wiem czy wyjaśniłam to w miarę jasno i czy o to chodziło:p
A kolor wózeczka mamy 20L, bardzo fajnie wyszedł, wczoraj składaliśmy czy wszystko jest itd :) już mi się chciało na spacerek!

reklama
Fazerka, oglądałam ten fotelik i między nóżkami jest przytwierdzone do plastiku, ale nie na stałe, jest taka sprzączka z regulacją... nie wiem czy wyjaśniłam to w miarę jasno i czy o to chodziło:p
A kolor wózeczka mamy 20L, bardzo fajnie wyszedł, wczoraj składaliśmy czy wszystko jest itd :) już mi się chciało na spacerek!

Cieszę się że wózek przyszedł i że jesteś zadowolona. Super☺☺☺

dziewczyny potrzebuje rady...
wczoraj kurier przywiozl wozek do mojej mamy do polski. jest ladnie zapakowany w dwa duze pudla. i teraz pytanie, otwierac, skladac i sprawdzac, czy wszystko jest ok i czy pasuje czy od razu wysylac do mnie?
mama i maz uwazaja ze lepiej nie otwierac bo pozniej bedzie ciezko tak ladnie spakowac zeby podroz przetrwal bez uszkodzen. ja natomiast boje sie, czy wszystko jest ok i czy pasuje itp. itd....
co myslicie?

Daria ja tam zawsze rozpakowuje od razu ale w Twojej sytuacji kurier i tak już odjechał. Raczej wątpię żeby czegoś brakowało jak zamawialas ze sklepu. Musisz chyba zaryzykować

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Daria ja tam zawsze rozpakowuje od razu ale w Twojej sytuacji kurier i tak już odjechał. Raczej wątpię żeby czegoś brakowało jak zamawialas ze sklepu. Musisz chyba zaryzykować

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

bardziej chodzi mi o to czy wszystkie czesci beda pasowaly i nic nie jest uszkodzone bo reklamacji z zagranicy nie bede przeciez skladac do sklepu gdzie kupilam. ale moze naprawde zaryzykuje i zobacze dopiero jak dojedzie do mnie

reklama
wowwww to juz gotowa??????jejkuu ja jeszcze nie....i zaczynam wpadac w panike...
Tylko dlatego ze mam wszystko po starszaku :)
Ooo suuper wlasnie o to mi chodzilo :) czyli dobrze zmontowalam swoj :) dzieki sliczne!!
dziewczyny potrzebuje rady...
wczoraj kurier przywiozl wozek do mojej mamy do polski. jest ladnie zapakowany w dwa duze pudla. i teraz pytanie, otwierac, skladac i sprawdzac, czy wszystko jest ok i czy pasuje czy od razu wysylac do mnie?
mama i maz uwazaja ze lepiej nie otwierac bo pozniej bedzie ciezko tak ladnie spakowac zeby podroz przetrwal bez uszkodzen. ja natomiast boje sie, czy wszystko jest ok i czy pasuje itp. itd....
co myslicie?
Ja w takich przypadkach zawsze sprzedawce prosze o dokladne sprawdzenie czy z towarem jest wszystko dobrze bo towar będzie użytkowany za granica.. teraz tez prosilam babke zeby dokladnie sprawdzila czy wszystko dobrze.. nie taniej by Cie wyszlo zamowic z wysylka za granice? Sklepy internetowe teraz czesto maja taniej wysylke niz osoby prywatne.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry