reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Moj starszak zadnych takich udziwnien nie potrzebował ani przytulanki ani tetry nic.. baaa nawet smoczka nir chcial mam nadzieje ze z drugim tez tak będzie
mamawiki32
Venice wiem ale podałam link bo tego konkretnego whisbeara chce kupić, a jest też inny,który nazywa się właśnie szumiś.
Fazerkamm to ekonomiczny chłopak moja smoczków też nie chciała, ale suszarka przy kolkach była zbawieniem.
Fazerkamm to ekonomiczny chłopak moja smoczków też nie chciała, ale suszarka przy kolkach była zbawieniem.
nieufna
Haha, ja pamiętam 18 lat temu zasypiania z suszarka albo wyprawy autem, żeby młody zasnął )) Świetna sprawa ten miś
Ja oczywiście nie mam kompletnie nic, wózek prawdopodobnie pożyczy mi kolega, jakieś ciuszki mam dostać od szwagierki a resztę zapowiedzieli rodzice męża, że nam kupią
Chciałabym już coś kupić, ale jeszcze za wcześnie.
Ja oczywiście nie mam kompletnie nic, wózek prawdopodobnie pożyczy mi kolega, jakieś ciuszki mam dostać od szwagierki a resztę zapowiedzieli rodzice męża, że nam kupią
Chciałabym już coś kupić, ale jeszcze za wcześnie.
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Haha, ja pamiętam 18 lat temu zasypiania z suszarka
U nas było podobnie, z tym że moja miała kolki i my nad dzieckiem z suszarką, pot się nam lał po tyłkach, bo było 35 stopni w mieszkaniu. Teraz takie fajne misie produkują
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
U nas na klke też suszarka szła w ruchU nas było podobnie, z tym że moja miała kolki i my nad dzieckiem z suszarką, pot się nam lał po tyłkach, bo było 35 stopni w mieszkaniu. Teraz takie fajne misie produkują
reklama
kitty89
Heh moja mama mówi to samo.. Ja również nic nie mam ale na pewno nie bede sie stosowała to tych zwyczajów i za jakieś 2 miesiące zaczne kupowaćJak napisałam wcześniej nie mam nic dla dzidzi.... Zastanawiam się czy kupować wcześniej np łóżeczko czy dopiero mąż kupi, jak już urodzę. Jak jest u was? Moja mama np ma stare zwyczaje, żeby przed nic nie kupować .....
Podziel się: