reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

1460481978903.jpg

Pieluchy bambusowe przyszły tylko zastanawiam się czy jakością odpowiadają tym wyprodukowanym w Polsce bo te z Czech

Napisane na GT-S6310 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1460481978903.jpg
    1460481978903.jpg
    68,5 KB · Wyświetleń: 409
reklama
Dziewczyny ile macie bądź zmierzacie kupić pajacyków lub ew. śpiochów i kaftaników? Codzi mi głównie o ubiór dzidzi w szpitalu i w pierwszych dniach życia.

Doris u mnie to jest 4 dni w szpitalu po cc.

Myślę że po 5 body na dziecko 5 pół śpiochow 5 śpiochów kaftanikow żadnych.. po 2 czapki niedrapki i skarpetki
To tylko te które kupie nowe tylko do szpitala a jeśli będzie coś potrzeba to mam w domu dużo ubranek...Mąż zawsze dostarczy jak coś.

eiktkw7i1lgslap3.png

Patuska, no własnie ja nie pamiętałam co tam do szpitala trzeba. Ja mam ubranek już sporo ale one takie raczej wyjściowe są, typu spodenki, leginsy, półśpiochy. Takich typowych pajacyków i typowych spioszkow z kaftanikami jeszcze nie mam i zastanawiam się ile kupić. Bodziaków mam full.

Ja też nowe biorę do szpitala (tak po 5 sztuk) a resztę ma używanych.

Miał ktoś łóżeczko z szufladą? Warto kupic?

Nieufna, ja miałam łożeczko z szufladą z funkcją kołyski, o takie tylko ja miałam chyba nie 120 cm tylko 140 albo nawet 160 cm
Link do: Klupś Łóżeczko Radek II sosna kołyska materac
i byłam bardzo zadowolona. Łóżeczko można zablokować na stałe lub na chwilę. Ja Mała podrosła sprzedałam je bez problemu (jakoś dwa lata temu). Jedynym minusem jest to, że jest duże i ciężkie.

U mnie w szpitalu dla maluszka nic nie trzeba brać - wszystko zapewnia szpital, musze mieć tylko ubranka na wyjście. A dla siebie dostałam listę od położnej na szkole rodzenia.

reklama
Ja też nowe biorę do szpitala (tak po 5 sztuk) a resztę ma używanych.

Miał ktoś łóżeczko z szufladą? Warto kupic?

My mamy z szufladą i tak jak pisałam jak jest na pierwszym poziomie jest ok gorzej jak jest na drugim bo ciężko kurze ściągać...
No i sprawdza się jak ma się dużo miejsca żeby swobodnie otwierać szuflada....
Przy córce niestety nie miałam dużo miejsca i używana była sporadycznie...

Do góry