reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Niestety nie[emoji14]
Po prostu szukam sposobu zeby nie mieć znow typowego wozka 2w1 bo sa jak dla mnie nieporeczne, niewygodne i przede wszystkim ciezkie (mam windę) ale np mi samej ciezko wlozyc takowy wozek do bagażnika tym bardziej ze miesci się na styk, a przy dwojce dzieci musze mieć cos co wloze szybko i sprawnie.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej!

Nieufna, jak to proponował? Że dobry czy że chce Ci sprzedać? :)
Iwona, to jakbyś była to na niego :)
Fazerkam, nie słyszałam.
Iwonaimaja - quinny też nie znam.

hej dziewczyny

co do zakupow..to mi sie juz troszke ciuszkow uzbieralo..jeszcze musze kupic ze 2 pajacyki,kocyk letni,pieluchy,i kosmetyki babcie kupuja wozek...aa i jeszcze lozeczko zamawiamy w polowie maja:)i czekamy:)nie bede szalec do przesady z ciuszkami dla malutkiej bo sensu nie ma zawsze jak sie urodzi mozna isc do sklepu kupic i juz...a nie:)

Ja zamówiłam laktator i buteleczki, czy się przydadzą, zobaczymy ;)

Dziewczyny, a TERMOMETR? Jaki miałyście u starszych pociech? Mąż stwierdził, żeby lepiej kupić taki bezdotykowy, żeby w spokoju zmierzyć dziecku temperaturę. Miała któraś taki? Warto?

termometr do wody oczywiscie i do mierzenia temperatury-moja znajoma wlasnie urodzila i wrocila do domu i chciala wykapac maluszka i nagle dostal taka goraczke ze cos strasznego wiec jechali szybko na pogotowie...okazalo sie ze pomieszczenie bylo przegrzane,woda za ciepla...i za dlugo odbywala sie kapiel.Na szczescie juz wszytsko dobrze-tak wiec trzeba i do kapieli pamietac aby kupic i do mierzenia temperatury

Ja mam zwykły elektroniczny z miękką gumową końcówką. Jakoś nie umiem się przekonać do bezdotykowych, zawsze mi się wydaje, że pomiar nie jest dokładny - ale być może to tylko moje uprzedzenie ;)
Do wody mam jakiś canpolu bodajże, taki kolorowy, który się wrzuca do wanienki czy wiaderka.

Właśnie dlatego się zastanawiam czy warto, bo na pewno łatwy w użyciu tylko czy któraś testowała, czy wynik jest w porządku... Bo jeśli daje wiele do życzenia to już wolę elektroniczny :)
A termometr na pewno kupimy, tylko właśnie rozważamy jaki :)

hmm co do elektronicznego...hmm szczerze mówiąc nie wiem- muszę jeszcze się doradzić który będzie lepszy..czasami jak dziecko jest nie cierpliwe wierci się..ciężko zmierzyć temperaturę a tak przykładasz i znasz temperaturę..wiec nie wiem-muszę zaczerpnąć o tym jeszcze jakieś informacje :)

reklama
Do góry