reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Fajne te Twoje tez ale mi zalezy bardzo zeby byla ciemna ze w razie "w" jak uwale krwia zeby nie było widać i bez stresu zebym poszla sobie do toalety zmienić na inna (chodzi o szpital) fakt bede sama w pokoju ale np jak akurat ktos będzie w odwiedzinach to chce sie czuc komfortowoooo super te koszulki....sliczne chyba sobie zamowie tez dwie albo jedna zobacze bo podobaja mi sie jeszcze takie....
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Link do: KOSZULA NOCNA DO KARMIENIA SZPITALA ROZPINANA S M
Zamawiala ktoras? Fajne koszule?
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze koszul nie kupowałam
Zależy mi na dobrej jakościowo bawelnie bo to będzie lipiec i upały ...
Słyszałam też ze jak jest czoło spocone to też fałszuje wynik.
Lila
Lizzy, też myslę o tym bezdotykowym, wydaje mi się dla maluszka najlepszy. Do tej pory miałam zwykłe, ale już bez rtęci i elektroniczny. W szpitalu tych bezdotykowych używają...
Agnesdam - ja jedną buteleczkę zakupię, pojemność mała, na wodę, może glukozę czy herbatkę, na pewno Aventu, są teraz z fajnymi smoczkami - natural.
Link do: AVENT Butelka Natural 125ml (PP)
Nieufna, eee, pożyczyć to nie, rzeczywiście ciągłe zamartwianie czy się w podobnym stanie odda
Agnesdam - ja jedną buteleczkę zakupię, pojemność mała, na wodę, może glukozę czy herbatkę, na pewno Aventu, są teraz z fajnymi smoczkami - natural.
Link do: AVENT Butelka Natural 125ml (PP)
Nieufna, eee, pożyczyć to nie, rzeczywiście ciągłe zamartwianie czy się w podobnym stanie odda
Lizzy_
Właśnie to moje pierwsze dzieciątko i tak myślalam, że z takim będzie mi zwłaszcza na początku najłatwiej. Poczytam opinie o tym co wspomniała Mendoza i zadecyduję...Lizzy, też myslę o tym bezdotykowym, wydaje mi się dla maluszka najlepszy.
Co do koszul, to jedną już mam i jedną na pewno dokupię, może dwie... I faktycznie taką męską koszulkę Mam taką za dużą, z pracy (z logo), to nie będzie szkoda, hahaha
reklama
Ja mam dwa termometry elektroniczne jeden owulacyjny microlife który miałam jak się staraliśmy o dziecko z dwoma miejscami po przecinku i jeden zwykły nie pamiętam nazwy... jak znajdę w internecie to wam wkleję...
Każdy cenowo między 20 a 30 zł. I nie zamierzam kupować innego...
Każdy cenowo między 20 a 30 zł. I nie zamierzam kupować innego...
Podziel się: