reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki polecają - wszystko dla dziecka i mamy.

Ok, dzięki wielkie dziewczyny za opinie:) W takim razie kupię po prostu elektryczny. Czy jakiś szczególnie polecacie/ nie polecacie, czy w zasadzie wszystko jedno?

Mendoza, super, poczytam o nim też :) jednak taki jest baaardzo wygodny ;)

reklama
ooo super te koszulki....sliczne chyba sobie zamowie tez dwie albo jedna zobacze bo podobaja mi sie jeszcze takie....
Fajne te Twoje tez ale mi zalezy bardzo zeby byla ciemna ;) ze w razie "w" jak uwale krwia zeby nie było widać i bez stresu zebym poszla sobie do toalety zmienić na inna (chodzi o szpital) fakt bede sama w pokoju ale np jak akurat ktos będzie w odwiedzinach to chce sie czuc komfortowo :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Lizzy, też myslę o tym bezdotykowym, wydaje mi się dla maluszka najlepszy. Do tej pory miałam zwykłe, ale już bez rtęci i elektroniczny. W szpitalu tych bezdotykowych używają...
Agnesdam - ja jedną buteleczkę zakupię, pojemność mała, na wodę, może glukozę czy herbatkę, na pewno Aventu, są teraz z fajnymi smoczkami - natural.
Link do: AVENT Butelka Natural 125ml (PP)
Nieufna, eee, pożyczyć to nie, rzeczywiście ciągłe zamartwianie czy się w podobnym stanie odda :)

Agnesdem - pościeli żadnej jeszcze do wózka nie mam, bo nie mam jeszcze wózka, ale raczej to nie będzie pościel, a cienki kocyk Minky i płaska podusia Minky ewentualnie. Do tego prześcieradełko na gumce.

Lizzy, też myslę o tym bezdotykowym, wydaje mi się dla maluszka najlepszy.
Właśnie to moje pierwsze dzieciątko i tak myślalam, że z takim będzie mi zwłaszcza na początku najłatwiej. Poczytam opinie o tym co wspomniała Mendoza i zadecyduję...

Co do koszul, to jedną już mam i jedną na pewno dokupię, może dwie... I faktycznie taką męską koszulkę ;) Mam taką za dużą, z pracy (z logo:p), to nie będzie szkoda, hahaha

W kwestii łóżeczko mam mętlik, bo opinie o Klupś są złe.
Chciałam łózeczko z szufladą, ale teraz już sama nie wiem czy jest sens. Dobre opinie ma proste zwykłe łóżeczko z Ikei.

reklama
Ja mam dwa termometry elektroniczne jeden owulacyjny microlife który miałam jak się staraliśmy o dziecko z dwoma miejscami po przecinku i jeden zwykły nie pamiętam nazwy... jak znajdę w internecie to wam wkleję...
Każdy cenowo między 20 a 30 zł. I nie zamierzam kupować innego...

eiktkw7i1lgslap3.png

Do góry