reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

U nas jak u Aneczki - Lenka się zbytnio książeczką nie interesuje... Ale za to hitem stał się owy motylek:

Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://csimg.webkupiec.pl/srv/PL/290549363887/T/340x340/C/FFFFFF/url/zawieszka-aktywny-przyjaciel.jpg :-D ogólnie skrzydełka mu szeleszczą, jak się pociągnie to piszczy no i można sobie pociągnąć, co Lenkę bardzo cieszy, bo chwytanie to ostatnio sama frajda :-D

No i kupiliśmy jej kilka dni temu tę matę: Mata Kolory oceanu "Ocean Wonders"
Również jej się podoba :-) nawet mamie bardzo przypadła do gustu bo fajna muza z niej leci :sorry2:

reklama
moim zdaniem kupowanie zabawek to jak loteria, u nas Weronika zainteresowała się książeczką Interaktywna KSIĄŻECZKA DWUSTRONNA Taf Toys 635 (2584482982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., też chciałam kupić jakiś łuk ale nie umiałam się zdecydować i stanęło na tą chwilę tylko na zawieszce, która okazała się hitem Tiny Love KRÓWKA Chloe TINY SMARTS wibruje NEW (2552273938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., mała sobie ucina pogawędki, wykazuje również zainteresowanie piłką DUŻA Mięciutka Piłeczka DZWONECZEK # Taf Toys (2582470291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. Natomiast grzechotki tradycyjne wcale jej nie ciekawią

a dla zainteresowany to smyk ma promocje na zabawki fehn

Ostatnia edycja:
U nas na wózek fotelik mamy spiralę Lamaze Activity Spiral – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores . Dla małej hitem są lala emi Lamaze Lalka Zawieszka Emilka 27026 | Kraków (2611947586) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (bardzo ją lubi i uderza ją i łapie itd) oraz prosta pluszowa piłka LEKA Zabawka miękka, piłka - IKEA - mała ją jakby ugniata. Jeszcze jej kupiłam książeczkę miękką Soft Book – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores . Interaktywna książeczka jest u nas wokól maty i mała lubi na nią patrzeć.

U nas najukochańszą zabawką Emi jest Grzechotka Żółwik nr 7 - z maty TinyLove Mała Księżniczka: Tiny Love Mata MAŁA KSIĘŻNICZKA + GRATISY (2629513458) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i w ogóle mata jest super..
Potem przeważnie podczas jazdy samochodem najbardziej zachwyca Małą Serducho z Babyono: BabyOno przywieszka welurowa pozytywka serduszko (2579771310) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
No i Mimuś mógłby godzinami "leżeć" w łóżeczku pod karuzelą TinyLove Mała Księżniczka: TINY LOVE Karuzela # MAŁA KSIĘŻNICZKA z Pilotem (2622685788) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Problem mamy taki, że Emi nie potrafi spokojnie uleżeć i jak tylko widzi zabawki to macha rączkami i nóżkami do tego stopnia, że ma je potem "zimne jak lody" więc muszę ograniczać jej zabawę w obawie o jej "komfort termiczny" :-D

Mój lubi swojego rumaka :-) Zawieszka Rumak z Rycerzem LAMAZE 0m+ (2640054375) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. oraz ostatnio taką wiewiórę TINY LOVE TINY SMARTS zawieszka Jeżyk/ Wiewiórka (2632759740) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak go hipnotyzuje, ze zasypia patrząc na nią :tak: Matę mamy te z z tiny love po Adzie, model plac zabaw, ale jeszcze nie rozłozona - nie moge się doprosić by M znalzał pudło w którym sa zawieszki, bo samą matę i ten element muzyczny mam w domu.

Wczoraj w ramach zakupów dla dziecka kupiłam Adzie super skórzane kozaczki elefanten za 89 zł:szok: przecenione ze 179 zł. trochę jeszcze za duze, ale ta cena mnie skusiła i sobie buciki też kupiłam na poprawę humorku :tak:

o Eve, fajna okazja trafiła Ci się z bucikami dla Ady:tak:
ja aż sie boję myśleć o zimie i wydatkach na ubrania:szok::szok: Ja nie mam kurtki, M. nie ma butów, dla Igora buty i kurtka, Wojtusiowi kombinezon... o matulo !!!!!!

wika- kiedys trafiłam tak sandałki. I w sumie to dziwne bo zadka sie zdarza promocja kozaków przed zima:tak: dla ady mam kurtki 2, kozuszek i kombinezon tschibo, który szczerze polecam. dla wojtka 3 kombinezony, ale zadnego nie kupiłam :-D

my wczoraj byłyśmy z Cyśką w m7M oglądać takie jesiennie kombinezonki, misiaste, pokazywałam jej a ta się brechtała :D była przesłodka :)))
Wika - nic nie mów o wydatkach :szok:

reklama
ja dla Sary mam taki na 6 m-cy, nie wiem jeszcze jak to rozmiarowo wychodzi w stosunku do jej wzrostu. Ale to taki naprawdę zimowy.
Dla Niny potrzebuję jeszcze coś takiego mega grubego, bo płaszczyki, kurteczki mam... ale nie mam butów. Muszę kupić ocieplane kalosze i jakieś wysokie.
Dla siebie nie mam kurtki ani butów...
M potrzebuje buty... o nowej kurtce też oczywiście gadał ;-)

Do góry