reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Betunka tak , tam na dziale gdzie są ciążowe ciuchy wisiały takie staniki na wieszakach razem szczepione ;) różne kolory były ale rozmiar był mój tylo z tych :p ale to są takie typowe do karmienia - a cena powalająca , w porównaniu do takich w sklepach typowo ciążowych....

Mea tak to Alles Mama , i jest taki usztywniany :) taki grubszy i trzymający cycolki tam gdzie powinny być :p

Daria śliczne buciki , wczoraj byłam w sportowym sklepie , i też prawie takie kupiłam :p tylko że białe i na podeszwach miały kwiatuszki :-D ale się powstrzymałam :-p

reklama
Jezu dziewczyny, nie przeceniajcie mnie :-D Ja lubie wózki, porstu lubię na nie patrzeć i patrzę nawet jak jade autem, co nieraz nie jest dobre :-D Na urlopie w Chorwacji mój M miał mnie już dosyć bo robiłąm ranking popularności wózków :-D

justyna
- poczekajmy co kasia napisze w sprawie wózka, moze ma go już w domciu. Ja nawet ten jej kolor wodziałam na spacerze - cappucino . Myślę, że jesli wyposażenie, wygląd spełnia Twoje oczekiwania odnośnie wózka to pewnie warto go zamówić, bo cena jest bardzo dobra. Sama sie nad wózkiem długo zastanawiam i zmieniałam zdanie, pytałam i radziłam się ale decyzję podjęłam sama po uwzględnieniu wszystkich plusów i minusów.

DariaN - w mojej dzielnicy jeździ 1 rider ale z gongolo-fotelikiem matrix a ostatnio mega zaskoczenie - bo widziałam tridera z kremowym transporterem :tak:
p.s Buciki urocze i słodkie, jak dla Księzniczki przystało.

No powiem ci ze ja ridera ogladalam wlasnie w sklepie w kolorze kremowym na czarnym stelazu i bardzo mnie sie wtedy spodobal ten kolor. a jak twoja opinia na temat tego kolorku??? jak to wyglada w swietle dziennym???

Gratuluję zakupów wózkowych :-) u mnie w mieście też espiro jest chyba najpopularniejszą marką :-D
Mońcia czy mogłabyś podać mi nazwę Twojego staniczka z alles mama, bo wizualnie nie mogę znaleźć na allegro, a w moim sklepie dużych rozmiarów sztywnych nie mają :wściekła/y: I kto powiedział, że fajnie mieć duży biust :wściekła/y::wściekła/y:

TO i ja sie w końcu pochwale wózkowym zakupem:tak:.
WÓZEK 4w1 X-TRALL 2012 SUPER CENA GRATISY!!! (2361385865) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor nr.4 musztarda+grafit tylko ze na tym zdjęciu chyba z czarnym jednak zmieścili, w rzeczywistości grafit jest taki jak na zdj. nr 10, ogólnie na żywo trochę inaczej te kolory wyglądają. Jedyny minus jaki na razie zauważyłam to w spacerówce podnórzek jest plastikowy i buda w spacerówce dziwnie zwisa, ale coś jeszcze z tym wymyślę:tak:. Daliśmy 880zł i wycyganiłam parasolkę jeszcze;-). Na razie testujemy na Gosi w domu i wydaje się być całkiem ok, tym bardziej w takeij cenie:tak:.

Moncia mogę zapytać ile dałaś za te staniki. Przymerzam się do jakiś z H&M, alejeszcze nei miałam po drodze. Przy Gosi używałam i byłam zadowolona Ten usztywniany też rewelacja:-), on jest też normalnie odpinany tak do karmienia?

Ostatnia edycja:
EVE no bo tego czerwonego to na żywo nie widziałam więc się tak zastanawiam czy na lato ta gondolka to za ciemna nie będzie kuźwa już sama nie wiem
na żywo widziałam właśnie ten beż i tą szarą z różowym środkiem co kiedyś zdjęcie wklejałam i bardzo mnie się podobają a oprócz tego holland green
oj ciężka decyzja będzie do podjęcia

kosinka fajny wózio :)
justyna własnie zobaczyłam że ty też nabyłaś karocę gratuluję zakupu super :D

Ostatnia edycja:
mea to jest model stanika Caffe Latte ;-)

kosinka te z HM do karmienia są i dwupak kosztuje dokładnie 79.90 ;-) a ten usztywniany z Alles Mama , jest odpinany tak jak te zwykłe do karmienia ;) na taką "zapinkę" przy ramiączku ;) wygodnie się odpina -już testowałam :rofl2:

justynko sorki,że nie odpisałam na form wcześniej,ale mnie nie było,a na sms też z opóżnieniem ,ale odpisałam,jak mąż w domciu to tel idzie w odstawkę:-),jeśli chodzi o wózeczek to tak jak pisałam:tak::tak::tak:,mi też się kolor niebieski podobał,ale wzięłam zielony taki w razie kiedyś co by był i dla chłopca i dla dziewczynki:-)

reklama
EVE a widziałaś że te gondolki to się różnią tak sobie teraz patrzę, że ta beżowa to ma jeszcze taki daszek pod pałąkiem a ta czerwona już tego nie ma i tak moim zdaniem jakoś dziwnie to wygląda nie sądzisz ??? wkleję ci foty co byś nie musiała szukać :) i sorki że cie tak zadręczam i inne dziewczyny moimi problemami kolorystycznymi heh :)
prod_000000_jane-transporter-53324X-P08.jpgz1.jpg

Do góry