reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kosinka - ten podnózek plastikowy to wcale nie taki zły pomysł, przynajmniej będzie łatwiej czyścić. W jedo chyba też jest taki :tak: Budke może można jakoś zaczepić, żeby nie wisiała. Fajną ma kieszeń, takie rzeczy się przydają :tak:

DariaN - ja mam budę grafitową, a wiele ludzi w ogóle lubi czarne wózki:tak: Myślę że czerwona gondola będzie ok. Ja i tak planuję sobie parasolke dokupić (raczej nie oryginalną) zaczepiać na stelaż, a budke opuszczać w miarę możliwości oczywiście (jak będzie tak goraco i duszno).

kasia - niebieski to i do chłopca i do dziewczynki pasuje, gorzej z różem bo to już raczej tylko do dziewczynki.

reklama
w poniedziałek liczę że przyjdzie fotelik który zamówiłam właśnie w tym kolorze beżowym więc zobaczę sobie go jeszcze raz na żywca i się okaże :)
dzięki dziewczyny za pomoc
EVE nie wiem co bym bez ciebie zrobiła :) a jeśli chodzi o ciemne kolory to ten czarny z jane jest zajebisty
R. się bardzo podobają czarne wózki (zresztą mi też) tylko jemu na białym stelażu a mi na czarnym (ten srebrny jane to w ogóle by w grę nie wchodził :)

DariaN - ja chciałam w ogóle jasny wózek, wąłśnie beżowy, ale wyszedł grafitowo-turkusowy i musi taki zostać, chociaż miałam chwilę zawahania czy nie dokupić sobie gondoli micro właśnie w tym beżu:-D Dopiero zauważyłam tego posta z gondolami. Mnie się ten dodatkowy daszek podoba, może przez tą "dziurę"wlatywało słońce i udoskonalili to :)

Ostatnia edycja:
nie wiem EVE dlaczego tak jest z tymi gondolami ale one są obie z katalogu 2011 więc tym bardziej mnie to dziwi dlaczego ten daszek jest przy jasnej a przy czerwonej już nie (tak samo było przy foteliku samochodowym)
a co do twojego wózeczka to mnie się bardzo podoba to twoje zestawienie kolorystyczne i sama pewno gdybym miała mieć synka bym się skusiła :)))

Daria do mnie też beż bardziej przemawia.. a poza tym to baardzo fajna i gondolka i fotelik, a jak wygląda spacerówka?

A ja sobie poprawiłam skutecznie samopoczucie kupując 5 misiów "ME TO YOU" za 92 zł z przesyłką, przy czym tyle to kosztuje jeden nowy i to średni z tej serii :-)
"E" jak Emilka 12cm:

14cm:

2 po 21 cm:

klasyczny 39cm:

Kurcze.. ale się cieszę.. mam nadzieję, że spodobają się Emilce..:-)
A jak już przyjdą to zrobię zdjęcie całej rodzince i wstawię:-D

Róża - da się, bo one (te parasolki) mają uniwersalne zapięcia (taka klamra jest i ja nawet na cienkich rurkach w maclarenie montowałam, tu mam rurkę spłaszczoną):tak:Tylko trzeba by dobrze ścisnąć, zeby nie latała jak "żyd po kościele".

reklama
EVE nawet widzisz nie zwróciłam uwagi że ten molton red to kolekcja 2010 ale wydaje mi się w katalogu 2011 też była no ale nic ucinać sobie nie dam :) heheh
martulka spacerówka będzie zamawiana typowo pod córeczkę i będzie w kolorze buganvilla jane-rider-pushchair-buganvila-6302-p.jpgi to tak właśnie wygląda (niestety gondola i fotelik w tym kolorze nieosiągalne już w necie ewentualnie w sklepie bo to też z kolekcji 2011 no ale na zestawie spacerówka, gondola, foteli - zamawiając w sklepie zapłaciłabym ok 3400 zł, a nie 2800 jak w necie)

no i dodam jeszcze że misiaczki przesłodkie :)

EVE widzisz w tym katalogu na 2012 też jest ten kolor molton red dostępny http://www.jane.pl/jane2010/wozki/wozki_rider.html i niektóre stare kolory

Ostatnia edycja:
Do góry