reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

kosinka - ten podnózek plastikowy to wcale nie taki zły pomysł, przynajmniej będzie łatwiej czyścić. W jedo chyba też jest taki :tak: Budke może można jakoś zaczepić, żeby nie wisiała. Fajną ma kieszeń, takie rzeczy się przydają :tak:

DariaN - ja mam budę grafitową, a wiele ludzi w ogóle lubi czarne wózki:tak: Myślę że czerwona gondola będzie ok. Ja i tak planuję sobie parasolke dokupić (raczej nie oryginalną) zaczepiać na stelaż, a budke opuszczać w miarę możliwości oczywiście (jak będzie tak goraco i duszno).

kasia - niebieski to i do chłopca i do dziewczynki pasuje, gorzej z różem bo to już raczej tylko do dziewczynki.

reklama
w poniedziałek liczę że przyjdzie fotelik który zamówiłam właśnie w tym kolorze beżowym więc zobaczę sobie go jeszcze raz na żywca i się okaże :)
dzięki dziewczyny za pomoc
EVE nie wiem co bym bez ciebie zrobiła :) a jeśli chodzi o ciemne kolory to ten czarny z jane jest zajebisty
R. się bardzo podobają czarne wózki (zresztą mi też) tylko jemu na białym stelażu a mi na czarnym (ten srebrny jane to w ogóle by w grę nie wchodził :)

DariaN - ja chciałam w ogóle jasny wózek, wąłśnie beżowy, ale wyszedł grafitowo-turkusowy i musi taki zostać, chociaż miałam chwilę zawahania czy nie dokupić sobie gondoli micro właśnie w tym beżu:-D Dopiero zauważyłam tego posta z gondolami. Mnie się ten dodatkowy daszek podoba, może przez tą "dziurę"wlatywało słońce i udoskonalili to :)

Ostatnia edycja:
nie wiem EVE dlaczego tak jest z tymi gondolami ale one są obie z katalogu 2011 więc tym bardziej mnie to dziwi dlaczego ten daszek jest przy jasnej a przy czerwonej już nie (tak samo było przy foteliku samochodowym)
a co do twojego wózeczka to mnie się bardzo podoba to twoje zestawienie kolorystyczne i sama pewno gdybym miała mieć synka bym się skusiła :)))

Daria do mnie też beż bardziej przemawia.. a poza tym to baardzo fajna i gondolka i fotelik, a jak wygląda spacerówka?

A ja sobie poprawiłam skutecznie samopoczucie kupując 5 misiów "ME TO YOU" za 92 zł z przesyłką, przy czym tyle to kosztuje jeden nowy i to średni z tej serii :-)
"E" jak Emilka 12cm:

14cm:

2 po 21 cm:

klasyczny 39cm:

Kurcze.. ale się cieszę.. mam nadzieję, że spodobają się Emilce..:-)
A jak już przyjdą to zrobię zdjęcie całej rodzince i wstawię:-D

Róża - da się, bo one (te parasolki) mają uniwersalne zapięcia (taka klamra jest i ja nawet na cienkich rurkach w maclarenie montowałam, tu mam rurkę spłaszczoną):tak:Tylko trzeba by dobrze ścisnąć, zeby nie latała jak "żyd po kościele".

reklama
EVE nawet widzisz nie zwróciłam uwagi że ten molton red to kolekcja 2010 ale wydaje mi się w katalogu 2011 też była no ale nic ucinać sobie nie dam :) heheh
martulka spacerówka będzie zamawiana typowo pod córeczkę i będzie w kolorze buganvilla jane-rider-pushchair-buganvila-6302-p.jpgi to tak właśnie wygląda (niestety gondola i fotelik w tym kolorze nieosiągalne już w necie ewentualnie w sklepie bo to też z kolekcji 2011 no ale na zestawie spacerówka, gondola, foteli - zamawiając w sklepie zapłaciłabym ok 3400 zł, a nie 2800 jak w necie)

no i dodam jeszcze że misiaczki przesłodkie :)

EVE widzisz w tym katalogu na 2012 też jest ten kolor molton red dostępny http://www.jane.pl/jane2010/wozki/wozki_rider.html i niektóre stare kolory

Ostatnia edycja:
Do góry