reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Mysza, my kupiliśmy wczoraj biegówkę dla Igusia :) Początek wczoraj nie był zły :) Poradził sobie :) Mam nadzieję, ze chętnie będzie jeżdził :)

Polcia
rewelacyjny komplecik :)

dziewczyny, mam pytanie. Jak przyjdzie nam wychodzić ze szpitala w taką pogodę jak dzisiaj, to w co ubierzecie Maleństwa??

reklama
No jakiś welurowy, czy polarkowy pajacyk załatwia sprawę. Czapeczka obowiązkowa i kocyk mimo wszystko, bo u nas dziś wieje.

Wika ja też jak będzie taka pogoda to mam jeden welurowy pajacyk po siostrze, ale malutki na 56 no i skarpetki czapencja i wiadomo kocyk:) A jak będzie cieplej to lżejszego pajaca i czapkę i tez kocyk :)

ja na chłodniejszy dzień w razie czego mam taki dresik 2367995207.jpg

no to ja się chwalę stanikami :D :)

te w HM - polecam !! są takie wygodne i tak ładnie leżą że byłam w szoku że bawełniane zwykłe miękkie staniki mogą tak ładnie leżeć :)

hmprod

no i ten , taki ładny biust też w nim że ulala :D

CaffeLatte.jpg

reklama
Do góry