reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
martulka84 - ja mam fizia na punkcie tych miskow... az miejsca w domu brak. Nie kłamiąc mam z 400 szt (od malutkich po ogromne 50-60cm) a do tego ramki, szklanki, wycieraczki do samochodu itp. Nawet dla Joschki mam już tależyk, kubek bidon, miseczke i sztucce z me to you...

140.jpg
140.jpg

Ja to mam świra na ich punkcie ;-)

EVE już właśnie na niego patrzyłam ale na spacerówkę nie gondolkę i jak się przyglądałam tej spacerówce to okazało się że stelaż jest w kolorze brązowym !!! kolor memories tak sie nazywa foto.jpg
a ten co ty mi pokazujesz to kolor graphite i wygląda to tak jane-rider-matrix-travel-system-2012-graphite-7832-p.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczyny śliczne te misie :tak:

DariaN - chyba musimy zakończyc ta naszą konwersację, bo byśmy mogły gadać i gadać :-D Ale kolory świetne są w tej nowej kolekcji 2012. Tylko czemu trzeba za to tyle dopłacać:baffled:

reklama
Do góry