reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Przyszła pościel, jest prześliczna. Wrzucę zdjęcie jak popiorę i wywietrzę :)
P teściów do Lidla po termometr wysłał, bo my mamy daleko ale i tak się przejedziemy później bo chciałam te leginsy kupić.
Ann xlander też dobry wózek, na pewno się sprawdzi. Nie przejmuj się kochana. Ja przeryczałam tydzień temu cały wieczór. Wyłam i krzyczałam do P, że mam tego wszystkiego dość, że się czuję głupia i niekompetentna przez te rady. Pogadaliśmy poważnie i w końcu powiedziałam, że w takim razie jak wszyscy wiedzą lepiej to niech spadają. Nie będzie żadnych przyjazdów, odwiedziny tylko na moje wyraźne pozwolenie i jak ja będę miała ochotę. Nie będziemy do nikogo dzwonić. Chyba już zajarzyli że trochę przesadzili.

reklama
Dziewczyny, termometr z Lidla DZIAŁA;-) Sprawdziłam i jest super, faktycznie za pół ceny, a skoro miałam kupić za 2 tygodnie i przepłacić....
Ja dzisiaj z M. z rana wstałam i pojechałam, jak jechał do pracy, bo on zawsze pod Lidlem parkuje;-) Od razu daję Wam znać, że zakupiłam w Lidlu 2 staniki do karmienia i są naprawdę superowe, polecam. No i oczywiście nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam komplet dwóch bodziaków z długim rękawkiem na 74/80, mniejszych rozmiarów mam już sporo, a tak kilka sztuk na pewno się przyda:-)
Są też fajne legginsy i tuniki ciążowe, ale już odpuszczam, czekam kiedy będę się mieścić w swoje stare ciuchy....:-D

Widzę, że lidlowe termometry rządzą w dniu dzisiejszym :-D Mam nadzieję, że na dłuższą metę okażą się równie dobre :-)
Twilight śliczny kocyk :-)
Ann x-lander to dobre wózki więc będzie git, a komentarze trzeba puszczać mimo uszu coby nam się dzieci nie denerwowały za bardzo :-D jeszcze tylko chwila i się okaże, że jesteśmy najlepszymi mamami na świecie realnie. Ja chyba zacznę stosować metodę mojego T, który wyszedł z założenia, że będzie najlepszym tatą na świecie i nic nie jest w stanie zachwiać jego wiary w siebie :-)

Agucha my już tych pieniążków nie mamy i to tez powód dla którego do Lidla nie pojadę:) Ale mieliśmy niespodziewane wydatki na pieska w tym m-cu i K. musiał się obkupić no więc taka kolej rzeczy :) Ale te tuniki są super:) I staniczki też fajnie wyglądają więc miłych zakupów babeczki :)

Agucha wóżek wzięłam zielony,chyba najbardziej neutralny,chodzi mi o to,że i dla chłopczyka i dziewczynki,w końcu nie wiadomo kiedy będzie nastepne;-)

ann nie obraź się za to co napiszę dobrze?
ja bym pożyczyła wózek od siostry chyba że Twoja siostra to osoba bardzo czepialska itd że np nie tak używasz wózka albo że może miec pretensje co do używalności to bym nie brała
ale napisze czemu bym brała - powiem tak piechotą ta kasa nie chodzi a prawdę mówiąc dziecko najrzadziej używa gondolki po roku można kupić już spacerówkę rozkładaną na płasko taką lepszą itd
a tę kase ktorą zaoszczędzicie teraz można wydać na ew szczepienia albo kupić dzieciaczkowi coś później
mnie szkoda że nie mam od kogo pożyczyć wózka itd ale w sumie udało nam się na poczatek od koleżanki dostać fotelik chicco jak będziemy przy kasie to kupimy lepszy po prostu
łożeczko kupiłam uzywane bo wiem że to tyllko na 2 lata
pościelkę Hania będzie miala po Zuzi

nie martw się tym będzie ok :tak:

joasiah pewnie, że się nie obrażę ;) w końcu sama sie zastanawiam i prosze o radę, bo wiem że ma to swoje plusy ;) siostra w ogóle nie jest czepialskai nie ma bzika na punkcie swoich rzeczy także jest dobrze, ale wiadomo - chciałoby się mieć swój, w kolorze który Ci pasuje itp. szcególnie, że WSZYSTKO mam po siostrach - fotelik, kołyskę, ciuszki itp itd, wiem że to fajnie, bo nie mamy kasy i że powinnam to doceniać i DOCENIAM, ale coś by sie chciało takie wiesz - jak się wybierze, swoje.

reklama
ann , ja bym brała od siostry wózek ;)
też mam wszystko używane ... nie mogłam sobie wybrać koloru tego czy tamtego , ale z drugiej strony , dzidzia jest taka piękna że nie zwraca się uwagi jaki kolor ma wózka ,albo fotelika :)
ja gdyby mi ktoś dał wózek w prezncie ,taki jak mi odpowiada (w sensie ja się uparłam na skrętne kółka... mogłam dostać też jedo ale bez skrętnych , ale podziękowałam...) no to bym brała i nie patrzyła na kolor ;)
ja też mam ochraniacz na łóżeczko , kolor i wzór mi się nie podoba ale będę go używać chyba że dostanę w prezencie inny ładniejszy to wtedy tamten schowam do szafy :p
po zimie kupicie już sobie spacerówkę taką jak będziecie chcieli :)

Do góry