reklama
Eve to podaj linka proszę -dla mnie takie informacje zawsze cenne :-). Są gładkie czy wzorzyste, ja znalazłam takie np takie ciekawe na jakąś pościel kocyk itd.
Craftoholic SHOP - sprzedają też przez Allegro te tkaniny
Craftoholic SHOP - sprzedają też przez Allegro te tkaniny
widziałyście to ? DobraMama.pl - Materac gryczano-kokosowy- Robaki!!!!! - Forum
wyczytałam na innym forum i poszukałam .... mam piankowy materac więc jestem trochę spokojniejszanadalka- przeraziłaś mnie ...
Fajne rzeczy w tym lidlu, chyba sie skusze na te leginsy i tunikę.
Z tym materacem to masakra jakaś. Ja mam też gryczany ale żadnych robaków nie mam.
betunka - szukam coś w odcieniu turkusu, niebieskiego: np. tkanina bawełniana patchwork Niebieskie kwiaty (2277605569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., TKANINA HL PTASZKI BŁĘKITNE , PATCHWORK CRAFT-1FQ (2322436608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., 100% bawełna - SOWY - blue-patchwork (2332728059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. I fajna na kocyk: TKANINA MINKY POLAR TEAL, PATCHWORK CRAFT-1FQ (2317825333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z tym materacem to masakra jakaś. Ja mam też gryczany ale żadnych robaków nie mam.
betunka - szukam coś w odcieniu turkusu, niebieskiego: np. tkanina bawełniana patchwork Niebieskie kwiaty (2277605569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., TKANINA HL PTASZKI BŁĘKITNE , PATCHWORK CRAFT-1FQ (2322436608) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., 100% bawełna - SOWY - blue-patchwork (2332728059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.. I fajna na kocyk: TKANINA MINKY POLAR TEAL, PATCHWORK CRAFT-1FQ (2317825333) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Nadalka przez dwa lata nic się nie działo z materacykiem Igusia Teraz szukam dla Bąbla i oczywiście nastawiłam sie na kokos-pianka-gryka , ale po tym co pokazałaś to na lateks, czy termoelastyczny mnie nie stać w tym momencie a pianki nie chce ehhhhhh
reklama