reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Mój materac przyjechał przed chwilą, też gryka-pianka-kokos. Gdyby za każdym razem faktycznie wychodziły z tych materacy robale nie zostałyby dopuszczone do sprzedaży. Myślę, że przy właściwej konserwacji i higienie raczej nic takiego nie powinno się pojawić.

Mój materac przyjechał przed chwilą, też gryka-pianka-kokos. Gdyby za każdym razem faktycznie wychodziły z tych materacy robale nie zostałyby dopuszczone do sprzedaży. Myślę, że przy właściwej konserwacji i higienie raczej nic takiego nie powinno się pojawić.
mi się wydaje że te z tymi robalami to musiały już być takie u producenta.. bo mi się jakoś nie widzi żeby takie rzeczy w domu się robiły... więc wada leży po stronie sprzedającego - już w materiale musiały być te larwy.
Dla mnie to jak loteria - jednemu się trafi a drugiemu nie jak w życiu :tak:

nie no jasne, ja też zostanę przy kokos- pianka-gryka, ale takie informacje mogę nieźle człowieka wybić z rytmu:no:

Kurde, dla mnie to jakies nieprawdopodobne :eek: Pierwszy raz słyszę o tym, a większość moich znajomych ma te właśnie materace.

Kurde, dla mnie to jakies nieprawdopodobne :eek: Pierwszy raz słyszę o tym, a większość moich znajomych ma te właśnie materace.

dla mnie to jest tak - że znajdzie się milion osób w necie które chcą podzielić się swoim nieszczęściem... np. 10 się trqafiły robaki a innym 1000 nie ale nie czują potrzeby dzielenia się tym że jest ok..
tak jak z porodami - 10 dramatycznych porodów i 1000 lekkich których nikt nie widzi i takie nakręcanie.,

W sumie nie wiem po co wklejałam tego linka, ale jakoś mnie tak tchnęło..

reklama
A ja przeczytałam o tych robaczkach i mnie głowa swędzi...zawsze tak mam po rozmowie o robakach :)

Kurka oczywiście ja mam gryka kokos bo tak zalecali znajomi rehabilitanci ...zobaczymy. Warto wiedzieć, można obserwować :tak: ale teraz już nie wymienię materacyka:) zresztą ten jak dla mnie najlepszy dla pleców dzidzi

Do góry