reklama
SophieAnne25
Fanka BB :)
Mój materac przyjechał przed chwilą, też gryka-pianka-kokos. Gdyby za każdym razem faktycznie wychodziły z tych materacy robale nie zostałyby dopuszczone do sprzedaży. Myślę, że przy właściwej konserwacji i higienie raczej nic takiego nie powinno się pojawić.
mi się wydaje że te z tymi robalami to musiały już być takie u producenta.. bo mi się jakoś nie widzi żeby takie rzeczy w domu się robiły... więc wada leży po stronie sprzedającego - już w materiale musiały być te larwy.Mój materac przyjechał przed chwilą, też gryka-pianka-kokos. Gdyby za każdym razem faktycznie wychodziły z tych materacy robale nie zostałyby dopuszczone do sprzedaży. Myślę, że przy właściwej konserwacji i higienie raczej nic takiego nie powinno się pojawić.
Dla mnie to jak loteria - jednemu się trafi a drugiemu nie jak w życiu
Kurde, dla mnie to jakies nieprawdopodobne Pierwszy raz słyszę o tym, a większość moich znajomych ma te właśnie materace.
dla mnie to jest tak - że znajdzie się milion osób w necie które chcą podzielić się swoim nieszczęściem... np. 10 się trqafiły robaki a innym 1000 nie ale nie czują potrzeby dzielenia się tym że jest ok..
tak jak z porodami - 10 dramatycznych porodów i 1000 lekkich których nikt nie widzi i takie nakręcanie.,
W sumie nie wiem po co wklejałam tego linka, ale jakoś mnie tak tchnęło..
justyna280788
Kurczę ja własnie jestem na etapie zakupu łóżeczka i materaca i teraz już sama nie wiem co robić i który kupić
wcale tak nie pomyślałam, po prostu nie zmienię już materaca na innyja wam to pokazałam, żeby nie było że po złości
Ostatnia edycja:
poszłam do warzywniaka po młodą kapustę i wróciłam z koszulą do karmienia, nawet nie wiedziałam, że mam tu sklep z bielizną.
uff, to częściowo mogę się pakować, jeszcze szlafroka nie mam i drugą warto mieć
o, taka http://allegro.pl/naturana-cybele-80301-018-koszula-do-karmienia-44-i2345613396.html polecam, naprawdę fajna
Ostatnia edycja:
reklama
ania-aneczka
A ja przeczytałam o tych robaczkach i mnie głowa swędzi...zawsze tak mam po rozmowie o robakach
Kurka oczywiście ja mam gryka kokos bo tak zalecali znajomi rehabilitanci ...zobaczymy. Warto wiedzieć, można obserwować ale teraz już nie wymienię materacyka zresztą ten jak dla mnie najlepszy dla pleców dzidzi
Kurka oczywiście ja mam gryka kokos bo tak zalecali znajomi rehabilitanci ...zobaczymy. Warto wiedzieć, można obserwować ale teraz już nie wymienię materacyka zresztą ten jak dla mnie najlepszy dla pleców dzidzi