reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a tam będzie co będzie :)
dlatego chyba wolę własnie w sklepie kupic i odpiać suwak i sprawdzić i pomacać czy coś tam nie widać

reklama
brrr aż mnie dreszcze przeszły, my mamy sam kokos - ale wydaje mi się,że to mogło być spowodowane wilgocią - bo tak samo z siebie w suchym środowisku ciężko wyhodować te stworzonka - ale na wszelki wypadek dobrze wiedzieć, człowiek będzie zwracał uwagę i się przyglądał:)

Eeee no nie ma co popadać w paranoję :tak:
Nadalka - nic złego w tym, ze to wkleiłaś. Mi wystarczy to co widze u siebie w domu - a żadne robaki się z niego nie wydobywają :-D

nadalka- masz rację z tymi wiadomościami w necie. Nieszczęśliwiec się podzieli opinią, żeby sobie ulżyć :-D A ten, który jest zadowolony absolutnie nie ma na to czasu ;-)
Ja przy pierwszej ciąży miałam dla Ninki materac - gryka -kokos. Teraz mam piankowy. Jakoś nie zwracam na to uwagi, byleby był odpowiednio twardy. Mała się wysypia i jest ok...

Różo, ale to fajny wynalazek. nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje:) Może zamówię bo to w sam raz na nasz brak miejsca:)to można powiesić na łóżeczku, szafce czy w łazience gdzieś:) I do tego się wkłada pampersy tak?

poszłam do warzywniaka po młodą kapustę i wróciłam z koszulą do karmienia, nawet nie wiedziałam, że mam tu sklep z bielizną.

uff, to częściowo mogę się pakować, jeszcze szlafroka nie mam i drugą warto mieć

o, taka Naturana Cybele 80301 018 koszula do karmienia 44 (2345613396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam, naprawdę fajna

Też je oglądałam, wyglądają SUPER!!... ale kupiłam 2 szt za 40zł, bo u mnie zakup koszul nocnych to tylko do szpitala-osobiście nie lubię w takim czymś spać :no: wiec szkoda bylo mi kasy.

nieźle z tymi robakami!! Fuj!
A ja wczoraj kupiłam zestaw pościeli, rożek i mnóstwo rzeczy u naszego sprzedawcy:-) już nie mogę się doczekać aż przyjdą paczki!!

reklama
bylismy dzisiaj na pierwszych zakupach i jak na pierwszy raz jestem zadowolona :) mezulek chyba tez bo za duzo nie starcilismy-obiecalam, ze sie bede powstrzymywac- a juz "cos" dla dzidziusia mamy :):-):happy:nawet nicoluska skorzystala-bo jakzeby bylo inaczej :)
to nasze dzisiejsze zakupy: 100_9908.jpg:happy:

Do góry