reklama
mela1986
Fanka BB :)
brrr aż mnie dreszcze przeszły, my mamy sam kokos - ale wydaje mi się,że to mogło być spowodowane wilgocią - bo tak samo z siebie w suchym środowisku ciężko wyhodować te stworzonka - ale na wszelki wypadek dobrze wiedzieć, człowiek będzie zwracał uwagę i się przyglądał
Mysza1984
lalllalalala ;-)
nadalka- masz rację z tymi wiadomościami w necie. Nieszczęśliwiec się podzieli opinią, żeby sobie ulżyć A ten, który jest zadowolony absolutnie nie ma na to czasu ;-)
Ja przy pierwszej ciąży miałam dla Ninki materac - gryka -kokos. Teraz mam piankowy. Jakoś nie zwracam na to uwagi, byleby był odpowiednio twardy. Mała się wysypia i jest ok...
Ja przy pierwszej ciąży miałam dla Ninki materac - gryka -kokos. Teraz mam piankowy. Jakoś nie zwracam na to uwagi, byleby był odpowiednio twardy. Mała się wysypia i jest ok...
zamowilam torbę na pieluchy i przybornik, może kogoś zainteresuje, naprawdę niskie ceny tu: TORBA NA PIELUCHY MIŚ NA CHMURCE DREWEX-NOWA (2337069230) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ania-aneczka
Różo, ale to fajny wynalazek. nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje Może zamówię bo to w sam raz na nasz brak miejscato można powiesić na łóżeczku, szafce czy w łazience gdzieś I do tego się wkłada pampersy tak?
poszłam do warzywniaka po młodą kapustę i wróciłam z koszulą do karmienia, nawet nie wiedziałam, że mam tu sklep z bielizną.
uff, to częściowo mogę się pakować, jeszcze szlafroka nie mam i drugą warto mieć
o, taka Naturana Cybele 80301 018 koszula do karmienia 44 (2345613396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam, naprawdę fajna
Też je oglądałam, wyglądają SUPER!!... ale kupiłam 2 szt za 40zł, bo u mnie zakup koszul nocnych to tylko do szpitala-osobiście nie lubię w takim czymś spać wiec szkoda bylo mi kasy.
Agulka2012
nieźle z tymi robakami!! Fuj!
A ja wczoraj kupiłam zestaw pościeli, rożek i mnóstwo rzeczy u naszego sprzedawcy:-) już nie mogę się doczekać aż przyjdą paczki!!
A ja wczoraj kupiłam zestaw pościeli, rożek i mnóstwo rzeczy u naszego sprzedawcy:-) już nie mogę się doczekać aż przyjdą paczki!!
reklama
21kasia21
mamcia N&N :)