reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

a tam będzie co będzie :)
dlatego chyba wolę własnie w sklepie kupic i odpiać suwak i sprawdzić i pomacać czy coś tam nie widać

reklama
brrr aż mnie dreszcze przeszły, my mamy sam kokos - ale wydaje mi się,że to mogło być spowodowane wilgocią - bo tak samo z siebie w suchym środowisku ciężko wyhodować te stworzonka - ale na wszelki wypadek dobrze wiedzieć, człowiek będzie zwracał uwagę i się przyglądał:)

Eeee no nie ma co popadać w paranoję :tak:
Nadalka - nic złego w tym, ze to wkleiłaś. Mi wystarczy to co widze u siebie w domu - a żadne robaki się z niego nie wydobywają :-D

nadalka- masz rację z tymi wiadomościami w necie. Nieszczęśliwiec się podzieli opinią, żeby sobie ulżyć :-D A ten, który jest zadowolony absolutnie nie ma na to czasu ;-)
Ja przy pierwszej ciąży miałam dla Ninki materac - gryka -kokos. Teraz mam piankowy. Jakoś nie zwracam na to uwagi, byleby był odpowiednio twardy. Mała się wysypia i jest ok...

Różo, ale to fajny wynalazek. nie wiedziałam, ze coś takiego istnieje:) Może zamówię bo to w sam raz na nasz brak miejsca:)to można powiesić na łóżeczku, szafce czy w łazience gdzieś:) I do tego się wkłada pampersy tak?

poszłam do warzywniaka po młodą kapustę i wróciłam z koszulą do karmienia, nawet nie wiedziałam, że mam tu sklep z bielizną.

uff, to częściowo mogę się pakować, jeszcze szlafroka nie mam i drugą warto mieć

o, taka Naturana Cybele 80301 018 koszula do karmienia 44 (2345613396) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam, naprawdę fajna

Też je oglądałam, wyglądają SUPER!!... ale kupiłam 2 szt za 40zł, bo u mnie zakup koszul nocnych to tylko do szpitala-osobiście nie lubię w takim czymś spać :no: wiec szkoda bylo mi kasy.

nieźle z tymi robakami!! Fuj!
A ja wczoraj kupiłam zestaw pościeli, rożek i mnóstwo rzeczy u naszego sprzedawcy:-) już nie mogę się doczekać aż przyjdą paczki!!

reklama
bylismy dzisiaj na pierwszych zakupach i jak na pierwszy raz jestem zadowolona :) mezulek chyba tez bo za duzo nie starcilismy-obiecalam, ze sie bede powstrzymywac- a juz "cos" dla dzidziusia mamy :):-):happy:nawet nicoluska skorzystala-bo jakzeby bylo inaczej :)
to nasze dzisiejsze zakupy: 100_9908.jpg:happy:

Do góry