reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Mama mi przyniosła przed chwilą taki fajny puszysty biały materiał i nim podszyję spód kocyka. A teraz szydełkuje kwiatki i motylka - poprzyszywam je.

To łóżeczko z miśkiem śliczne. Na początku patrzyłam na takie z żyrafką, ale łóżeczko z delfinkiem wygrało;-) Sprzedawca mi napisał, że w poniedziałek rano odbiera od niego kurier i we wtorek/środę będę miała już łóżeczko w domku.

Z racji ślepoty wrodzonej, pozwolę sobie tutaj zapytać o wózek:

Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć na temat Delti Leo? Podobny jest do navingtona, ale cena o połowę niższa... Znalazłam tylko opinie z 2007 roku, więc one mnie nie przekonują. Z góry dziękować za odpowiedzi ;-)

dziewczyny zastanawiam się nad białym jeleniem po porodzie. znlazłam jakiś z aloesem albo z korą dębu. Macie jakieś doświadczenie z tymi płynami?

Róża, super śpiworek :)

Mysza,
no no zaszalałaś :) Igor też już spi od 2 tygodni w nowym łóżeczku, a niemowlęce czeka już u nas w sypialce na nowego lokatora :)

Mamcia:szok: chyba żartujesz, ze nie szydełkujesz???? :-D:-D:-D jestem pod wrażeniem:tak::tak::tak: Pościel śliczna, no i bodziak cudny dla tatusia :)

Doe,
czyli wyprawka skompletowana???

Sophie,
śliczne łóżeczko : )

Ania,
ja nie pomogę z kremem, bo go nie znam:no: używaliśmy z Igorem Nivei Sun i Musteli

Agulka, ja kupiłam Biały Jeleń z aloesem. Ale nie używałam wcześniej, wiec nie wiem jaki jest:crazy:

Wika - i jak ? nie ucieka Wam? Ja wlaśnie dzisiaj zaczęłam od założenia bramki na drzwi w razie "W". Jutro próba nowego łóżeczka. Trochę się boję, ale na nią już czas, zwłaszcza, że górą próbuje przechodzić. Najwyżej będę po 2 godziny usypiać, jakąś książkę sobie kupię :-D

reklama
Do góry