reklama
Mamcia_86
Fanka BB :)
mAMCIA 1 to 2-5kg, a 2 to 3-6kg
Wiem ale wizualnie, czy rzeczywiście jest dużo większa? Powinnam się w 1 zaopatrzyć?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Mamcia - ja kupuję 1, bo dzidzia będzie miała mały brzuch, więc nie chcę żeby mi bokami, albo górą przelewała. Nina to było chucherko, nogi zero tłuszczu, więc w moim przypadku 1 będą lepsze. Ale nie pomogę, bo szczerze nie pamiętam, jak one tam wizualnie się różnią.
SophieAnne25
ja też raczej jedynki.. mam 2 paczki ale myślę że jeszcze dokupię na all trochę bo u nas się rozglądałam to trzeba bało by szukać w mieście... a dada nie ma 1 co nie???Mamcia - ja kupuję 1, bo dzidzia będzie miała mały brzuch, więc nie chcę żeby mi bokami, albo górą przelewała. Nina to było chucherko, nogi zero tłuszczu, więc w moim przypadku 1 będą lepsze. Ale nie pomogę, bo szczerze nie pamiętam, jak one tam wizualnie się różnią.
Ja tam kupiłam 1, jedną paczkę dużą na razie, po porodzie dokupimy więcej. Potem mam zamiar się od razu na 2 przerzucać jeśli się da.
Po wczorajszym meblowanku złożone łóżeczko i becik co by nie stało puste Zobacz załącznik 464249
bardzo ładne łóżeczko.. ja myślę że ja za pochopnie też podjęłam decyzję z tym wózkiem i łóżeczkiem bo widzę że są takie ładne.. ale cóż.. trudno się mówi
Dziewczyny co myślicie o takim kremiku
Czy któraś z was sie z nim spotkała i czy można go stosować od pierwszych dni zycia, bo większość ma od 3 m-c?
HiPP Babysanft - NOWOŚĆ! Krem ochronny na słońce HiPP Babysanft SPF 50
Czy któraś z was sie z nim spotkała i czy można go stosować od pierwszych dni zycia, bo większość ma od 3 m-c?
HiPP Babysanft - NOWOŚĆ! Krem ochronny na słońce HiPP Babysanft SPF 50
reklama
mea-84
Mamcia kocyk absolutnie fantastyczny !!!!:-) Ty zdolniacho :-)