reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ewe81 dlatego fajnie jest jak ktos z rodzinki ma i mozna nawet przez jeden dzien przetestowac czy dzidzia chce:) nie powiedziane ze moj malutki tez bedzie chcial sie bujac tak jak Maja:) ale z nia to mialam raj:) cale dnie mogla sie bujac:) ochhh to byly czasy:)

reklama
łooo matko ile wy tu naprodukowałyście:) ale już już ogarnęłam:)
nadalka - no Ty to jesteś przodowniczka:) super, bo dzięki temu mobilizujesz resztę np.mnie:)
ann 87 - smoczuś cudo:)
ania -aneczka ja też sobie upatrzyłam ten leżaczek z FP , jest super , ma go koleżanka, która ma rocznego synusia i nadal jej się sprawuje super - teraz głównie do karmienia - jej maluszek nie przepadał tylko za wibracjami, więc mu nie włączała
co do maty to ja dostałam praktycznie nówkę z Canpolu więc zakup z głowy
wczoraj odwiedziłam biedrone i złapałam 2 bodziaczki z Miki i Tweetkiem - no nie mogłam się oprzeć, a dziś może kupię coś dla maluszka z art. higienicznych:) a co? jak szaleć to szaleć:)

fasolinka przecież ja to jeszcze ze dwa razy upiore i będę składać :-D to raczej zwykła chęć niż wielka potrzeba :tak: a teraz przynajmniej wszystkie już posegreguje :-D

no zdecydowanie nadalka przoduje ;-) ale jeszcze chwila i my będziemy gonić :tak:

sama właśnie dziś wybieram się do Rossmana, bo widziałam wczoraj, że mają nożyczki, szczotki do włosów itp itd Canpol'u także trzeba będzie poczynić pierwsze zakupy tego typu :tak:

Dziewczyny, a co myślicie o butelkach Avent'u?

ja na temat butelek niestety nie mam zdania (no może inaczej porównania) ale jakoś nie wiem dlaczego skłaniam się do tommee tippee. Na początek zakupię jedną 150 (tak w razie czego - u mnie w intermarche 2 szt. za 19,99) żeby sprawdzić czy dzidzi w ogóle akceptuje tą butelkę bo może trzeba będzie zmienić na inną.

ja w temacie smoczków i butelek zbytnio się nie rozczulam....

Butelkę kupiłam z TT
Smoczek z Aventu

Przy Igusiu żadna butelka się nie sprawdziła... dopiero koło czerwca (czyli miał 4 miesiiące) zaczął pić wodę z butelki LOVI

a na smoczki to wydałam tyle kasy ze szok:szok::szok::szok: i ostatecznie stanęło na tym, zę żadnego nie zaakceptował:confused:

fajne są te huśtaweczki dla Maluszków ;)

my mieliśmy butelki i smoczki z canpola i teraz też takie będą. Nam się bardzo dobrze sprawdziły:tak:
Co do leżaczków to mieliśmy fishera i Przemcio bardzo go lubił, zwłaszcza jak wibracje były włączone;-)i z tego co pamiętam to używaliśmy go od 5 czy 6 tygodnia życia:tak:mam nadzieję że teraz też się sprawdzi.
A i poczyniłam już pierwszy zakup - podobnie jak Ann87 - smoczuś:-Di of course zawieszkę do niego:-D
jak już listę zrobię to będę kupować przy okazji zakupów

ale produkcja :p super zakupy

My mieliśmy i matę i fotelik bujaczek, z obu bardzo zadowolona jestem używaliśmy od 1,5-2 miesiąca.

Butelki mieliśmy z tommee tippee i nie byłam zadowolona, właściwie ze smoczków jakieś dziwne dziury miały, a do kaszki/zupek smoczek to dla mnie już w ogóle porażka, później kupiłam z aventu taką dużą 330 ml i super zadowolona byłam, więc teraz w avent inwestuję.

Fasolinka taniutko ten zestaw wychodzi, jak Zuzi kupowała to za 1 butelkę 30 zł płaciłam

Ostatnia edycja:
reklama
fasolinka ja też się zastanawiałam nad takim zestawem (w sumie 8 butelek, smoczki o różnych przepływach, i takie tam różne no a do tego sterylizator i podgrzewacz (całość 380 zł więc też nieźle) z tym że na razie stwierdziłam że zobaczę czy dzidzi przypasuje i w razie czego zamówię zestaw.

Do góry