reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
ania- najzdrowsze jest oczywiście leżenie, ale jak zachodzi potrzeba to taki leżaczek się bardzo przydaje. To jest ta sama pozycja co w foteliku samochodowym... Tu w UK bardzo mało mam wozi dzieci w gondoli :eek: fotelik samochodowy służy za gondolkę... albo od noworodka w parasolkach...
kasiadom- mnie babcia M kupiła właśnie te bodziaczki. Ale jeszcze ich nie dostałam ;-) Ale jak dobre jakościowo, to bardzo się cieszę. Ja ubolewam, że nie kupiły mi tych z biedronki :-D

hej niejedna z was sie wypowiadała że lubi lumpexsy więc przesyłam stronkę jaką znalazłam kiedyś - moja siostra już kilka zakupów tam dokonała i polecam w stu procentach :-)*********** - internetowy lumpeks z odzieżą dziecięcą

ania aneczka -w sklepie sobie pojeździsz jedo. Wiesz co ja w jeden dzień jeździłam po sklepie i jedo i tako, x-lanserem, paromoa innymi mniejj znanymi markami i jedo jeździło mi się najlepiej i M był do niego najbardziej przekonany.

Mysza - śliczny ten leżaczek z sówką. Wiem jak to jest jak się mamuśka w jakimś gadżecie dla dzidziuni zakocha to juz koniec i trza kaskę zbierać :-D

Czerwone nartki - totalny must have tamtych czasów :tak::-D

Z tym leżeniem w leżaczku to jest tak że ogólnie się mówi że to niezdrowe dla dziecka, niewskazane ale musimy pamiętać też że pozycja na wznak jest czymś zupełnie nowym dla naszego dzidziusia tuz po urodzeniu. On całą ciążę jest zwinięty w kłębuszek. I jeszcze dochodzi do tego sprawa kolek. Takie dzieciątka dobrze czują się z reguły na brzuszku lub właśnie w pozycji zwiniętej w leżaczku, foteliku samochodowym czy nosidle typu chusta. My ze względu na kolki mieliśmy właśnie nakaz kładzenia go często w taki właśnie sposób. Pisze tylko że może być różnie ale to nie znaczy że trzeba kupować od razu leżaczek. Jakby co fotelik samochodowy też wystarczy :tak:, a będzie go miała pewnie każda z Was.

ania-aneczka , mam to samo - Jedo Fyn 4DS to mój faworyt , prowadziłam taki wózek jest na prawdę mega ;-) a cena też nie jest tragiczna jak na 3w1 bo można ładnie na ofertę wpaść ;)

co do tych nart na kółka , tak myślałam że jak Doe wejdzie na wątek to coś zaraz wyszpera na allegro :D

ja już zakupy mam z bani - ciuszki wszystkie .... koleżanka przebrała szafę , jej mała ma 3 miesiące ;-) i po samych dzisiejszych porządkach napisała mi taką wiadomość :

• jak narazie :

• skarpetki x9

• body 13

• spiochy 29

• sliniaki 3

• czapeczki 6

• kubraczki 3

• bluzki 3 ( ale pewnie dojdzie jeszcze z 20
    blank.gif
    )

• spodenki 4

• i jedna bluza
    blank.gif

• ale to nie koniec
    blank.gif
    :D

reklama
Super Mońcia:) Co za wyprawka:) Ja czekam co mi siostra da, ale wiem że tego niewiele będzie bo mała urodziła się w grudniu 49 cm więc teraz ma 59 także pewnie ciuszki na 56:)ale zawsze coś :)

Do góry