reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Moja kuzynka ma ten wózek. Dobre jest to, bo bardzo dużo rzeczy jest do niego dołączone. Na początku miesiąca były chrzciny jej córeczki i prowadziłam wózek... przebił się przez śnieg, ale masakra dla mnie ze skręcaniem. Ja dlatego mam wózek ze skrętnymi kołami.
No i jest ciężki... ale ja też mam dość ciężki, bo te lekkie nie są 'lekkie' dla kieszeni. Mam o tyle dobrze, że mogę stelaż zostawić na klatce i mój mąż lub tata wniesie (mieszkamy z rodzicami), no i nie boje się, bo mamy bardzo fajnych sąsiadów. Chociaż mama mi mówi, że mam go lepiej wnosić do góry, bo komuś w bloku na przeciwko ktoś tak sprzątnął stelaż z wpiętym fotelikiem, pomimo, że wózek był na 1 piętrze, koło mieszkania...

Dziewczyny.. jeśli chodzicie "po chleb" do Tesco (nawet takiego małego), to pewnie przyda Wam się informacja, że proszek Lovela do bieli 1,8kg jest w promocji i kosztuje 11,20 zł, przynajmniej w moim tesco ta cena dziś obowiązywała - żałuję, że kupiłam tylko 1 szt. ale jutro poczynię zapasy jeśli coś jeszcze zostanie. Rewelacyjna promocja, nawet allegro się do niej nie umywa.

Przedstawiam dzisiejszy wypad po pieczywo :) Łowy mojego mężusia:) A jaki dumny:) W Tesco stał sobie kosz a w nim bodziaki za 12 zł. Kupiliśmy 0-3 bo te 0-0 strasznie maleńkie mi się wydają. No i rękawek 3/4 , mam nadzieje że się przydadzą.

Załączniki

• CIMG2813.jpg
    CIMG2813.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 38
  • CIMG2810.jpg
    CIMG2810.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 43
  • CIMG2812.jpg
    CIMG2812.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 42
Wczoraj przywiozłam od rodziców (bo w domu to nie mam gdzie tego trzymać) taką big torbę papierową z ikeii ubranek po Adzie, uniwersalnych i takich w kolorach dla chłopca. Nie wiedziałam, ze tego aż tyle będzie, a jeszcze mam w mieszkaniu poupychane w szafie na górze. Chyba faktycznie nic nie kupię :baffled:

martulka84- u mnie nie było tego proszku... specjalnie pojechałam, a i cena ubranek zwala z nóg, taniej można w sieciówkach kupić

reklama
Kaliope2 i ja dziś byłam żeby kupić więcej i już same do koloru zostały po 23 zł, nadalka w Biedronce też byłam ale nawet nie pomyślałam, żeby sprawdzić czy jest i w jakiej cenie :eek:

Do góry