reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Moja kuzynka ma ten wózek. Dobre jest to, bo bardzo dużo rzeczy jest do niego dołączone. Na początku miesiąca były chrzciny jej córeczki i prowadziłam wózek... przebił się przez śnieg, ale masakra dla mnie ze skręcaniem. Ja dlatego mam wózek ze skrętnymi kołami.
No i jest ciężki... ale ja też mam dość ciężki, bo te lekkie nie są 'lekkie' dla kieszeni. Mam o tyle dobrze, że mogę stelaż zostawić na klatce i mój mąż lub tata wniesie (mieszkamy z rodzicami), no i nie boje się, bo mamy bardzo fajnych sąsiadów. Chociaż mama mi mówi, że mam go lepiej wnosić do góry, bo komuś w bloku na przeciwko ktoś tak sprzątnął stelaż z wpiętym fotelikiem, pomimo, że wózek był na 1 piętrze, koło mieszkania...

Dziewczyny.. jeśli chodzicie "po chleb" do Tesco (nawet takiego małego), to pewnie przyda Wam się informacja, że proszek Lovela do bieli 1,8kg jest w promocji i kosztuje 11,20 zł, przynajmniej w moim tesco ta cena dziś obowiązywała - żałuję, że kupiłam tylko 1 szt. ale jutro poczynię zapasy jeśli coś jeszcze zostanie. Rewelacyjna promocja, nawet allegro się do niej nie umywa.

Przedstawiam dzisiejszy wypad po pieczywo :) Łowy mojego mężusia:) A jaki dumny:) W Tesco stał sobie kosz a w nim bodziaki za 12 zł. Kupiliśmy 0-3 bo te 0-0 strasznie maleńkie mi się wydają. No i rękawek 3/4 , mam nadzieje że się przydadzą.

Załączniki

• CIMG2813.jpg
    CIMG2813.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 32
  • CIMG2810.jpg
    CIMG2810.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 36
  • CIMG2812.jpg
    CIMG2812.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 35
Wczoraj przywiozłam od rodziców (bo w domu to nie mam gdzie tego trzymać) taką big torbę papierową z ikeii ubranek po Adzie, uniwersalnych i takich w kolorach dla chłopca. Nie wiedziałam, ze tego aż tyle będzie, a jeszcze mam w mieszkaniu poupychane w szafie na górze. Chyba faktycznie nic nie kupię :baffled:

martulka84- u mnie nie było tego proszku... specjalnie pojechałam, a i cena ubranek zwala z nóg, taniej można w sieciówkach kupić

reklama
Kaliope2 i ja dziś byłam żeby kupić więcej i już same do koloru zostały po 23 zł, nadalka w Biedronce też byłam ale nawet nie pomyślałam, żeby sprawdzić czy jest i w jakiej cenie :eek:

Do góry