reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

A mnie dzisiaj przyszlo 5 paczek z allegro..Musze odbrac z poczty! :D Sie nie moge doczekac co to :-D

reklama
anja leć na tą pocztę bo my ciekawe :-)
ja też nie za bardzo wiem co i ile.....kupiłam narazie kilka ciuszków 56cm i kilka 62cm, ale nie wiem po ile sztuk czego :zawstydzona/y: ile takich bodziaczkow małych, śpiochów,pajaców żeby potem nie mieć tego stos i połowy nie ubiore ale też z drugiej strony żeby miec w co dzieciątko ubierać:baffled: a liczyć na prezenty pózniej to spoko tylko że podejrzewam, że to już beda wieksze ubranka a ile mieć tych malusich.....

anja - szalona Ty:-)

Znajoma mi ostatnio powiedziała, ze odłożyła dla mnie co ładniejsze ciuszki po synku. Ona teraz urodzi dziewczynkę, takze się zamieniłyśmy:-D

A ja lubłam stroić swoją ksieżniczkę :-)

HPIM3785.jpg

Sabib wrzuciłam w temat Wyprawka listę rzeczy dla noworodka wg "Ciężarówką przez 9 miesięcy", może to Ci trochę pomoże. Mi się wydaje, że trochę tego za mało, ale na pierwszy tydzień chyba wystarczy, później się najwyżej dokupi. Ja kupuję według listy, a rzeczy, które dostajemy są jako ubranka ekstra, więc wszystkiego będzie więcej.

Lubię to zdjecie, mam je wydrukowane w większym formacie:tak:
Mi się chciało jakoś dziecko ładnie ubierać, miałam strasznie dużo ubranek, a teraz to nie wiem czy ochota będzie, tymbardziej, ze dla dziewczynek da ładniejsze ubranka:tak:

reklama
Szalejecie z zakupami :tak: każda pierdołka dla maluszka tak cieszy :-) My jutro odbieramy łóżeczko dokładnie to Tomasz bo ja chora jestem, pani jeszcze do kompletu dorzuci nam wanienkę :-)

Do góry