reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

A mnie dzisiaj przyszlo 5 paczek z allegro..Musze odbrac z poczty! :D Sie nie moge doczekac co to :-D

reklama
anja leć na tą pocztę bo my ciekawe :-)
ja też nie za bardzo wiem co i ile.....kupiłam narazie kilka ciuszków 56cm i kilka 62cm, ale nie wiem po ile sztuk czego :zawstydzona/y: ile takich bodziaczkow małych, śpiochów,pajaców żeby potem nie mieć tego stos i połowy nie ubiore ale też z drugiej strony żeby miec w co dzieciątko ubierać:baffled: a liczyć na prezenty pózniej to spoko tylko że podejrzewam, że to już beda wieksze ubranka a ile mieć tych malusich.....

anja - szalona Ty:-)

Znajoma mi ostatnio powiedziała, ze odłożyła dla mnie co ładniejsze ciuszki po synku. Ona teraz urodzi dziewczynkę, takze się zamieniłyśmy:-D

A ja lubłam stroić swoją ksieżniczkę :-)

HPIM3785.jpg

Sabib wrzuciłam w temat Wyprawka listę rzeczy dla noworodka wg "Ciężarówką przez 9 miesięcy", może to Ci trochę pomoże. Mi się wydaje, że trochę tego za mało, ale na pierwszy tydzień chyba wystarczy, później się najwyżej dokupi. Ja kupuję według listy, a rzeczy, które dostajemy są jako ubranka ekstra, więc wszystkiego będzie więcej.

Lubię to zdjecie, mam je wydrukowane w większym formacie:tak:
Mi się chciało jakoś dziecko ładnie ubierać, miałam strasznie dużo ubranek, a teraz to nie wiem czy ochota będzie, tymbardziej, ze dla dziewczynek da ładniejsze ubranka:tak:

reklama
Szalejecie z zakupami :tak: każda pierdołka dla maluszka tak cieszy :-) My jutro odbieramy łóżeczko dokładnie to Tomasz bo ja chora jestem, pani jeszcze do kompletu dorzuci nam wanienkę :-)

Do góry