a ten cena chyba niezłaX-lander 2011 Opole • Ogłoszenia Tablica.pl
reklama
sabib
Fanka BB :)
natusia odpisuje ci tutaj bo nas ann wyrzuciła z głównego wątku i słusznie
ja jeszcze co do koloru nie jestem zdecydowana, tez wybieram się do smyka żeby sie przymierzyć na żywo do bryki :-)
ja jeszcze co do koloru nie jestem zdecydowana, tez wybieram się do smyka żeby sie przymierzyć na żywo do bryki :-)
Patili - ale ono jest z szufladą :-) to było pierwsze na co patrzyłam, szukając (no może drugie, bo miało być też ładne ).
Wydaje mi się solidne, także powinien to być dobry zakup ;-)
Sabib -No widzisz tzn, że gust dobry! a z wózkiem - ten sam problem - siostra go zamierza kupić... a ja gdybym mogła, miała bym już mały składzik tego wszystkiego
o, jeszcze wczoraj wpadłam na taką wanienkę: Zestaw kąpielowo-pielęgnacyjny 9-elem.(4 kolory) (2069683360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć w sumie jeżeli o nie chodzi, to ja nie widze róznicy, a ceny są meeeega różne.
Wydaje mi się solidne, także powinien to być dobry zakup ;-)
Sabib -No widzisz tzn, że gust dobry! a z wózkiem - ten sam problem - siostra go zamierza kupić... a ja gdybym mogła, miała bym już mały składzik tego wszystkiego
o, jeszcze wczoraj wpadłam na taką wanienkę: Zestaw kąpielowo-pielęgnacyjny 9-elem.(4 kolory) (2069683360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. choć w sumie jeżeli o nie chodzi, to ja nie widze róznicy, a ceny są meeeega różne.
Właśnie ja też nie korzystałam z pościeli, a później jak pisałam wcześniej Zuzia miała pół roku jak spała pod pościelą i to kilka razy bo kupiłam śpiworki do spania i co sprawdza się rewelacyjnie i teraz też nie kupuję nowych pościeli, zostaję wierna kocykom - bo jednak to lato a mam grubsze i cieńsze, a później śpiworki, dziecko się nie rozkopuje.
Pościeli do wózka też nie kupowałam, tj. do spania, miałam do wózka 2 osobne kocyki cienki i grubszy
Mamcia ja mam z szufladą łóżeczko i bardzo sobie chwalę, trzymam tam ubranka Zuzi, które są jeszcze ciut przyduże, albo przechowuję kurtki, zawsze znajdzie się coś co tam można włożyć, zapas chusteczek, pieluszek, zabawki itd itp
Pościeli do wózka też nie kupowałam, tj. do spania, miałam do wózka 2 osobne kocyki cienki i grubszy
Mamcia ja mam z szufladą łóżeczko i bardzo sobie chwalę, trzymam tam ubranka Zuzi, które są jeszcze ciut przyduże, albo przechowuję kurtki, zawsze znajdzie się coś co tam można włożyć, zapas chusteczek, pieluszek, zabawki itd itp
ania-aneczka
Fanka BB :)
Sabib odpisuje IC tu o wózku...nadal nie jestem zdecydowana...dopiero zaczełam poszukiwania Ale ten Xlander XA mi się podoba tylko ciężki jest a widzisz jednak sama będe to wnosić na 4 piętro bo w piwnicy nie zostawie a wózkowni nie mamy...i przez rok do czasu wyprowadzki musze sobie radzic.
Oprócz tego na oku mam JEDO podaje pierwszy lepszy link 3 w FYN 4DS JEDO kolor 176 FL od ręki Warszawa (2056830535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. minus to też waga, ale ma szerokie koła dla mnie plus i gondole.Drugi typ
Ultralekki EL NINO 2 w 1 REWELACJA !!!! (2026370808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu na plus szeroka gondola!!!! no i lekki 10 kg !!! ale nie wiem, nie znam tej firmy...polska jakaś wychamet...czy jakos tak I musze je wszystkie dopiero na żywo zobaczyć, ale to po dziesiejszej wizycie
Anna tunika super Dziś przyszła druga, granatowa ale rozmiar L i sama nie wiem która lepsza M nadal pasuje , ale jest ciaśniejsza i pewnie L przyda się później, ale nie ma dużej różnicy
I DRUGIE WAŻNE PYTANIE Do dziewczyn, które zamawiały z neta wózki. Czy nie było poźniej problemu z oddaniem na gwarancje? Bo wysyłka na własny koszy, na naszej głowie, chowanie wózka itd itp czy to nie był problem?
Oprócz tego na oku mam JEDO podaje pierwszy lepszy link 3 w FYN 4DS JEDO kolor 176 FL od ręki Warszawa (2056830535) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. minus to też waga, ale ma szerokie koła dla mnie plus i gondole.Drugi typ
Ultralekki EL NINO 2 w 1 REWELACJA !!!! (2026370808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu na plus szeroka gondola!!!! no i lekki 10 kg !!! ale nie wiem, nie znam tej firmy...polska jakaś wychamet...czy jakos tak I musze je wszystkie dopiero na żywo zobaczyć, ale to po dziesiejszej wizycie
Anna tunika super Dziś przyszła druga, granatowa ale rozmiar L i sama nie wiem która lepsza M nadal pasuje , ale jest ciaśniejsza i pewnie L przyda się później, ale nie ma dużej różnicy
I DRUGIE WAŻNE PYTANIE Do dziewczyn, które zamawiały z neta wózki. Czy nie było poźniej problemu z oddaniem na gwarancje? Bo wysyłka na własny koszy, na naszej głowie, chowanie wózka itd itp czy to nie był problem?
Ostatnia edycja:
ania-aneczka koleżanka mieszkająca na 4 pietrze kupowała taki Wózek wielofunkcyjny Brevi OVO Niebieski + GRATIS (2069343764) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i bardzo zadowolona była
Co do systemu iso nie miałam, droga inwestycja, wolałam dołożyć do lepszego fotelika 9-18 kg
Co do systemu iso nie miałam, droga inwestycja, wolałam dołożyć do lepszego fotelika 9-18 kg
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Powiedzcie mi czy ktoraś ma wózek z fotelikiem z systemem iso fix, ten system pozwala zaczepić fotelik na specjalne zaczepy które są już w samochodzie
tak.
My mieliśmy kupić ten drugi fotelik samochodowy z systemem iso fix... ale w domu mamy dwa samochody. W mojej Mazdzie jest właśnie ten system, ale w Passacie już nie ma... no i facet w sklepie nam mówi, ze te foteliki z iso fixem testy mają robione w samochodach z iso fixem a już w samochodach bez tego systemu takich testów nie ma i może się okazać, ze fotelik z iso ixem zamocowany w samochodzie bez tego systemu jest bardzo niebezpieczny.... no i my w końcu zrezygnowaliśmy z iso fixa bo jeżdzimy i mazdą i passatem
co do pościeli to ja miałam z baldachimem. Ślicznie to wyglada, ale trzeba czesto prać, bo to zbieranina kurzu.... pościeli do łóżeczka zaczełam uzywać dopiero na jesień. Igor urodzony w lutym spał początkowo pod rozłożonym grubszym rożkiem, albo kocykiem... a poza tym jakoś balam się zostawić takie maleństwo pod pościelą.... poduszeczki zaczęliśmy używać jaki Iguś skończył rok
do wózka też nie kupowałam żadnej pościel.... robiłam tak jak któaś tu juz pisała.... wykładałam pieluszką flanelową i przykrywałam kocykiem