reklama
Mamcia_86
Fanka BB :)
Mamcia super Gratuluje Jaki wózek zakupiliście? Też po piątkowej wizycie przymierzamy się do zakupów łożeczka, pościeli i innych "drobiazgów"
kupiliśmy czarno-zielony, ten co ma biale gwiazdeczki i przednie kola sa wieksze niz przy tym pierwszym wózku na zdjęciu.
SUPER OKAZJA-WIKI -FIRMY DYMEX 3W1 SUPER PROMOCJA (2079448812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I jeszcze kupilismy posciel do wózka i pieluchy
Pieluchy Pieluszki FLANELOWE MEGA OBNIŻKA ceny!!! (2052587683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kolorowe pieluchy pieluszki tetrowe MEGA PROMOCJA (2069398684) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
4cz POŚCIEL DZIECIĘCA DO WÓZKA KOŁYSKI promocja! (2053381513) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
POŚCIEL DZIECIĘCA DO WÓZKA KOŁYSKI POSZ. NA ZMIANĘ (2056497338) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Z pościeli wybrałam zajączki na zielonym (ze względu na kolor wózka ;-)) i na malinowym tle(no b w koncu dziewczynka).
Mamcia 86 widzę,że ostro kupujesz i nawet zakupy w pełni udane:-)poścel i pieluszki śliczne i w przyzwoitej cenie,ja tez już chcę kupić wózek,w końcu to najdroższe,a reszte na "raty"po troszku na allegro lub jak coś zobacze,tylko teraz tworzę liste w kalendarzu co potrzebuje i po prostu będe skreślać,tak też robiłam w 1 ciąży,a jak nagle w 36 tyg urodziłam to mąż dostał ta liste i wiedział co mamy a co nie,więc dokupywał(nawet nie wiedziałam ,że ma taki dobry gust).Oczywiście na liscie codziennie cos się dopisywało,ale i dzięki temu nie był za dużo zbędnych rzeczy.Jeśli chodzi o wózek to nie chce czarnego,tyle ich teraz jeżdzi,nie wiem ,ale to może moje zdanie,ale jest mało widoczny w nocy a w lecie wieczorne spacerki jak najbardziej,po za tym to jednak czarny ,a ja w lecie pod czarnym nawet o 17 godz bym się nie połozyła,a czasami trzeba np.do lekarza w południe biec,dlatego szukam zieleni,błękitu ew.coś z pomarańczem może
Mysza1984
lalllalalala ;-)
za 2 tyg i 2 dni jak będzie wszystko dobrze to i ja coś zakupię ;-) Póki co zacznę od ubranek...
A co do chusteczek - ja jestem fanką pampersów pomarańczowych - uwielbiam ich zapach...
A co do chusteczek - ja jestem fanką pampersów pomarańczowych - uwielbiam ich zapach...
pościel do wózeczka super
to może mi pomożecie, która ładniejsza?
SS Piekna POSCIEL do lozeczka ROZNE WZORY 9 el. (2070411816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. model 9.
czy ta:
*BABY-RAJ*14-el pościel HAFT 120x90 MOSKITIERA (2056016426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pierwsza, która się wyświetla ? ;-)
a dziś kupiliśmy łóżeczko:
Łóżeczko TYMON II z szufladą + materacyk (2059359157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zakochałam się
już najchętniej kupiła bym wszystko! te rzeczy są takie cudne :-):-):-):-):-)
to może mi pomożecie, która ładniejsza?
SS Piekna POSCIEL do lozeczka ROZNE WZORY 9 el. (2070411816) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. model 9.
czy ta:
*BABY-RAJ*14-el pościel HAFT 120x90 MOSKITIERA (2056016426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. pierwsza, która się wyświetla ? ;-)
a dziś kupiliśmy łóżeczko:
Łóżeczko TYMON II z szufladą + materacyk (2059359157) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. zakochałam się
już najchętniej kupiła bym wszystko! te rzeczy są takie cudne :-):-):-):-):-)
reklama
Mamcia_86
Fanka BB :)
majuffka - o Matko!!!!!!!1 Ale droga pościel Nie wiem, czy będziesz mieć chłopca, czy dziewczynke... mi się podoba nr 1 dla dziewczynki, a dla chłopca nr 4, a nr 9 za ciemny mi się wydaje dla takiego maleństwa.
Ta w kolorze czekoladowym z misiem jest bardzo ładna. Moja kuzynka ma taka dla swojego maleństwa, ze wzorkiem misia na chmurce:-). Materiał jest dość sztywny i mówiła, że się troche trudno prasuje:-(...
A łóżeczko prześliczne. Dobry pomysł z tą szufladą, bo zawsze można coś tam włożyć ;-)
My łóżeczko dopiero w marcu kupimy, wstępnie oglądalismy łóżeczka, ale te co mi się podobało nie miało szuflady
Ta w kolorze czekoladowym z misiem jest bardzo ładna. Moja kuzynka ma taka dla swojego maleństwa, ze wzorkiem misia na chmurce:-). Materiał jest dość sztywny i mówiła, że się troche trudno prasuje:-(...
A łóżeczko prześliczne. Dobry pomysł z tą szufladą, bo zawsze można coś tam włożyć ;-)
My łóżeczko dopiero w marcu kupimy, wstępnie oglądalismy łóżeczka, ale te co mi się podobało nie miało szuflady