reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

EVE dywanik rewelacja od razu wpada w oko :) śliczny) zreszta jak cały pokoik córcia :)

ann może jeszcze przekonasz się do tego dziennika :)

Róża dzięki za info o tym poradniku jutro kogoś po niego wyślę :)

reklama
Fajny temat zaczęłyście:-) Właśnie się zbieramy do zrobienia pokoju dla małej zawsze mogę coś podglądnąć. A tak w ogóle to od ok.20 zaczęłam nadrabiać Wasze dzisiejsze posty (z małymi przerwami) i właśnie teraz skończyłam. Niezłe jesteście, nie ma co!

Dziewczyny, dziekuję Wam bardzo za opinię:tak: Zdaję sobie sprawę, ze nie wszystkim musi sie podobać taki rózowy pokój. Teraz będę musiała trochę stonować. Dywan polecam, jest polski, ale jest gruby, ciepły, przyjemnie na nim usiąć i po pupie nie ciągnie, a ja mieszkam na parterze.

ann - ja miałam taki pamiętnik/album ale jak już dziecko się urodziło. Są dwie wersje kolorystyczne, na okładce Kubuś puchatek. Nie było dużo do pisania (bo z czasem troche krucho przy maleństwie), a pamiątka jest i do dziś tam zaglądam:tak:

Dostałam od męża taki mały prezencik, chciał mi poprawić humor no i zakupił dla maluszka takie tycie skarpeteczki. Są takie śliczne, że aż mi łzy w oczach stają jak na nie patrzę. Dostaliśmy jeszcze od kolegów P taki zestawik dla maluszka, calutki z bawełny bez żadnych domieszek. A tam koszulka, czapeczka, dwa body, łapki-niedrapki, skarpetki-buciczki, śliniaczek, spodenki i kamizelka, a do tego 3 malutkie ręczniczki (nie mam pojęcia do czego) i ręcznik z kapturkiem do kąpieli. Wszystko biało - zielone z pieskiem. Poddało mi to pomysł na urządzenie kącika dla dziecka. Brat P obiecał nam trochę rzeczy po córce, teściowie niby mają zapłacić za wózek. Ja chcę na zakupy:-D

SophieAnne25 zielono biały motyw to bardzo fajne zestawienie kolorków :) więc kącik na pewno będzie ładny jak wykorzystasz te kolorki :) a co do zakupów no to ruszaj ruszaj jak masz taką chęć :) ehhehe ja z wózkiem też nie mam kłopotu tzn mam z wyborem ale kupują nam moi rodzice :) :) :) i to mnie cieszy bo dla bliźniaków to największy wydatek heheheh :/

Mój mąż mi uświadomił, że za te pieniądze, które wydamy na wózek moglibyśmy mieć dwa maluchy jeżdżące i z aktualnym przeglądem ;-)

reklama
My jestesmy w trakcie remontu góry domu i pokoik bedzie zółty z pamarańczem :-) mebelki białe albo brązowe .
Jeśli chodzi o wózki to ja znalazłam w Lublinie komis i babka ma wózki naprawdę w dobrym stanie wielofunkcyjne po 200 zł jak by kogoś interesowało.

Ostatnia edycja:
Do góry