reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Pytam M. :
ja - jak myślisz, kiedy kupimy jakąś pierwszą rzecz dla dzidziusia??
on - nie wiem, w MAJU??
ja - :confused:
on - za wcześnie??

:-D:-D

reklama
ann , przypuszczam że mój B odpowiedział by podobnie....więc na razie nawet nie pytam ;p , jak się dowiedzieliśmy o ciąży to razem podjęliśmy decyzję że przez 3 pierwsze miesiące nic nie kupujemy :) ale zobaczymy cwaniaka po wtorkowym usg ;p jak zobaczy już człowieka a nie kropke ! to na pewno coś kupimy , mam taką nadzieje :p a jak nie to kupie sama :D !

Mońcia, nie spodziewam się bliźniaków;-) mój synek skończy rok w lutym, więc jak się urodzi nowa dzidzia to jeszcze będzie za mały by chodził za rączkę, więc potrzebuję jeden wózek dla dwójki dzieci.

Ann :-D:-D:-D Mój zostawił mi w ciąży z Igorem wolną rękę. Termin mialam na połowę lutego a pod koniec października zaczelam kompletować wyprawkę. Razem ze mną wybierał te większe rzeczy: łóżeczko, wózek, fotelik samochodowy... poza tym całkowicie oddał sprawy mnie:-):-)

aaa i te tesckowe ubranka są bardzo dobre
;-)

Wika8, mój mały też z lutego:tak: Ja pod koniec listopada miałam już w sumie wszystko pokupowane. Wózek kupiliśmy już we wrześniu. Cieszyłam się z tego, bo pod koniec ciąży byłam już tak napuchnięta, że nie w głowie były mi jakiekolwiek zakupy;-)

Tygryskowa - masz już jakies typy wózka podwójnego??

Moja marcowa, a wózek chyba pod koniec stycznia kupowaliśmy. Ostatnie ubranka licytowałam na allegro dwa dni przed porodem :-D

Dziewczynym mam do sprzedania wozek w idealnym stanie. Teutonia Spirit S3 za bardzo atrakcyjna cene Zapraszam na priv i zycze Szczesliwego Nowego Roku

Kurcze, a ja bede musiala wszystko kupic. Niestety w kregu znajomych malych krasnali barak albo juz wyrosniete... Z jednej strony sie ciesze z zakupow, ale koniecznie musze zrobic liste! Dzieki Wam czuje sie pewniej, bo w koncu zalapalam roznice miedzy pajacami, body, spiochami i cala reszta ubranek. :-D:-D:-D:-D

U mnie klaruja sie juz pierwsi faworyci wsrod wozkow: firmy easy walker, jane, x-lander i phil&ted.

Ostatnio czytalam artykul na temat butelek. Czy ktoras z Was zna i stosowala butelki firmy MAM? Podobno mozna je sterelizowac w mikrofali i w 80% zapobiegaja kolkom.

Dzieciowo mi!

Ostatnia edycja:
Ja jakbym mieszkała w Pl kupiłabym wózek jedo bartatina, ale niestety sprowadzać mi się nie opłaca, a i nie wiem czy mi wejdzie taki wózek...
Teraz mam problem i nie wiem co kupić...
Patili - z tych co podałaś
-prowadziłam x-landera, ale wg mnie ma słabą amortyzację... Chociaż dla wielu mam to ideał z obecnych wózków na polskim rynku... Wizualnie mi się bardzo podoba, jest praktyczny, ale źle mi się go prowadziło...
- phil&ted to chyba te trójkołowce... wolałabym 4, ale on ma możliwość przewozu dwójki dzieci i może będę musiała nad nim pomyśleć...
- jane - dobre wózki, ale nie znalazłam jeszcze odpowiadającego modelu

Dla mnie najbardziej odpowiedni byłby bugaboo, oczywiście jeśli chodzi o gabaryty, ale niestety ma dużo wad wizualnych ... Nie wiem sama...

reklama
Moj wybor byl dokonany czysto wizualnie i na podstawie zalaczonych informacji, ale oczywiscie najlepiej wyprobowac wozek na zywo. Dzieki za typ z ta amortyzacja! Potrzebuje wozek, ktorym moglabym jezdzic i w miescie i po lesie.

Do góry