reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Pytam M. :
ja - jak myślisz, kiedy kupimy jakąś pierwszą rzecz dla dzidziusia??
on - nie wiem, w MAJU??
ja - :confused:
on - za wcześnie??

:-D:-D

reklama
ann , przypuszczam że mój B odpowiedział by podobnie....więc na razie nawet nie pytam ;p , jak się dowiedzieliśmy o ciąży to razem podjęliśmy decyzję że przez 3 pierwsze miesiące nic nie kupujemy :) ale zobaczymy cwaniaka po wtorkowym usg ;p jak zobaczy już człowieka a nie kropke ! to na pewno coś kupimy , mam taką nadzieje :p a jak nie to kupie sama :D !

Mońcia, nie spodziewam się bliźniaków;-) mój synek skończy rok w lutym, więc jak się urodzi nowa dzidzia to jeszcze będzie za mały by chodził za rączkę, więc potrzebuję jeden wózek dla dwójki dzieci.

Ann :-D:-D:-D Mój zostawił mi w ciąży z Igorem wolną rękę. Termin mialam na połowę lutego a pod koniec października zaczelam kompletować wyprawkę. Razem ze mną wybierał te większe rzeczy: łóżeczko, wózek, fotelik samochodowy... poza tym całkowicie oddał sprawy mnie:-):-)

aaa i te tesckowe ubranka są bardzo dobre
;-)

Wika8, mój mały też z lutego:tak: Ja pod koniec listopada miałam już w sumie wszystko pokupowane. Wózek kupiliśmy już we wrześniu. Cieszyłam się z tego, bo pod koniec ciąży byłam już tak napuchnięta, że nie w głowie były mi jakiekolwiek zakupy;-)

Tygryskowa - masz już jakies typy wózka podwójnego??

Moja marcowa, a wózek chyba pod koniec stycznia kupowaliśmy. Ostatnie ubranka licytowałam na allegro dwa dni przed porodem :-D

Dziewczynym mam do sprzedania wozek w idealnym stanie. Teutonia Spirit S3 za bardzo atrakcyjna cene Zapraszam na priv i zycze Szczesliwego Nowego Roku

Kurcze, a ja bede musiala wszystko kupic. Niestety w kregu znajomych malych krasnali barak albo juz wyrosniete... Z jednej strony sie ciesze z zakupow, ale koniecznie musze zrobic liste! Dzieki Wam czuje sie pewniej, bo w koncu zalapalam roznice miedzy pajacami, body, spiochami i cala reszta ubranek. :-D:-D:-D:-D

U mnie klaruja sie juz pierwsi faworyci wsrod wozkow: firmy easy walker, jane, x-lander i phil&ted.

Ostatnio czytalam artykul na temat butelek. Czy ktoras z Was zna i stosowala butelki firmy MAM? Podobno mozna je sterelizowac w mikrofali i w 80% zapobiegaja kolkom.

Dzieciowo mi!

Ostatnia edycja:
Ja jakbym mieszkała w Pl kupiłabym wózek jedo bartatina, ale niestety sprowadzać mi się nie opłaca, a i nie wiem czy mi wejdzie taki wózek...
Teraz mam problem i nie wiem co kupić...
Patili - z tych co podałaś
-prowadziłam x-landera, ale wg mnie ma słabą amortyzację... Chociaż dla wielu mam to ideał z obecnych wózków na polskim rynku... Wizualnie mi się bardzo podoba, jest praktyczny, ale źle mi się go prowadziło...
- phil&ted to chyba te trójkołowce... wolałabym 4, ale on ma możliwość przewozu dwójki dzieci i może będę musiała nad nim pomyśleć...
- jane - dobre wózki, ale nie znalazłam jeszcze odpowiadającego modelu

Dla mnie najbardziej odpowiedni byłby bugaboo, oczywiście jeśli chodzi o gabaryty, ale niestety ma dużo wad wizualnych ... Nie wiem sama...

reklama
Moj wybor byl dokonany czysto wizualnie i na podstawie zalaczonych informacji, ale oczywiscie najlepiej wyprobowac wozek na zywo. Dzieki za typ z ta amortyzacja! Potrzebuje wozek, ktorym moglabym jezdzic i w miescie i po lesie.

Do góry