reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Ann , my dzisiaj 5szt. worków do odkurzacza bo odmówił posłuszeństwa przy odkurzaniu ;p

co do rzeczy ...gdyby nie znajomy co łóżeczko sprzedawał (bo już mu graciło) i przewijak który przypadkiem przyczaiłam na ogłoszeniach stronki mojego miasta(za 5 zł) to bym nie miała też nic ;) łóżeczko stoi na magazynie w pracy mojego B. a przewijak w komadorze gdzieś zakopany ... więc nie ma co się przejmować ... ja czekam teraz na dary :D

natkusia - wiesz, ze patrzyłam na tą aukcję :tak: Ale ja jeszcze nie jestem w 100% pewna ze chłopiec, takze zalicytuję napewn na wiosnę. Córce też takie ubranka kupowałam i byłam bardzo zadowolona. Dla takich maluszkóe są naprawdę piękne ubranka i nie zniszczone bo później tak po 2-3 roku to już z tym róznie jest.

ann - ja w zasadzie niec nie mam, tzn dla tego dziecka nic jeszcze nie kupiłam.

Kupiłam pierwszą rzecz dzidzi:-):-):-) W smyku są fajne promocje. Kupiłam ten pajac na wyjście ze szpitala, tylko rozmiar mniejszy niż na fotce Pajac, rozmiar 68 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - sklep internetowy Smyk.com . Tu w Irlandii nie zawsze jest ciepło latem, więc potrzebowałam czegoś lekkiego;-)
Zuzia, rurki fajne, i chyba też się skuszę;-). Z ubrań ciążowych mam tylko ciążowe spodnie i spódnicę, a resztę bluzek kupowałam w normalnych sklepach.
natkusia, fajny zakup:-) ja do tej pory kupuję małemu trochę nowych, a trochę używanych ciuszków:tak:
Ania-Aneczka, ja mam ten śpiworek i długo nam służył, Śpiworek 3w1 - | Motherhood.pl rozmiarowo pewnie i teraz dobry, ale mały tak się wierci, że nie da rady już w śpiworku. Do tego jest poduszka, taka prawie płaska i mały na niej już śpi. Ten śpiworek nie jest gruby i nadaje się świetnie na lato. Fajne śpiworki widziałam też w Ikei i chyba trochę tańsze.
Eve, bardzo fajny ten Roan, gdybym nie miała wózka, całkiem możliwe, że bym go wybrała:tak:

Ja im więcej tych wózków oglądam tym mniej wiem:tak:

Tygryskowa - fajniutki ten pajacyk A i u nas nie ma pewności, ze lipiec będzie ciepły (ubiegły był beznadziejny i deszczowy, bo na wakacjach byłam :/) także warto mieć coś w razie czego :tak:

naktusia fajne te ciuszki z aukcji, ja dla Zuz też tak kupowałam teraz troszkę trudniej, bo bardziej zniszczone. Jak tylko dowiem się kto w brzuszku mieszka to na bank pake kupię

ann ja też nic nie mam, czekam na płeć hmm no tzn, coś po Zuzi mam, ale dla nowego bobo jeszcze nie

link do śpiworków ŚPIWÓR ŚPIWOREK DO SPANIA 68 - 74 cm PROMOCJA!! (2063773621) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ja pierwszy dla Zuzi miałam taki cienki polarkowy super się sprawdził na cieplejsze noce

Naktusia co do klina super sprawa, kupie na 100%, z Zuzią miałam i sprawdził się jak kilka razy mała ulała

Dziękuje za linki i rady :) Eve ten drugi wózek odpada, nie ma kół pompowanych:) Ale ROAN jest super TYLKO jeden minus to mała gondola a drugi, że nie ma takiego czegoś w spacerówce pod stópki dziecka i będą mu wisiały a to chyba niezbyt wygodne dla malucha :) ?

Przemawia najbardziej ten Ultralekki el nino 3 w 1 rewelacja - ultralekki zobacz opinie, por

Ostatnia edycja:
reklama
A nie próbowałyście szukać rzeczy (wózki,sprzęty,ubranka) w komisach?też taniej niż w sklepach:tak:my kupiliśmy krzesełko do karmienia, stolik do rysowania w super cenach....jakieś ubranka też;-)aaaa i outlety next...trzeba tylko trafić;-)

Do góry