reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Zaniedbałam ten wątek ała :sorry:
Sabib co do wózka to my chyba zdecydujemy się na ten kolor co wysłałam (zielony-khaki). Warto pojechać i pooglądać kolory bo X-landerze (nie wiem jak w innych) to wychodzą inne kolory na żywo niż w necie i na żywo mają takie rażące te kolory :-D ja myśle, że modelu już nie zmienię, jeszcze zastanawiam nad tym samem modelem ale 3-kołowym..

Ojj trudne te wybory zakupowe.. a do kiedy chcecie mieć już całą wyprawkę gotową?

natkusia, ja planuje wszystko rozłożyć do czerwca na spokojnie ;-) myśle że jak już zmienie mieszkanie to zabierzemy się dopiero za kącik dla maluszka i powoli będziemy rozplanowywać czego brakuje ;-) dużo rzeczy dostanę " w spadku" więc czekam na dary potem dokupie potrzebne rzeczy brakujące :-) chociaż korci kupić już wszystko na raz :-) ale będę to stopniować :D

Też tak myślę żeby do czerwca było gotowe, nie wiadomo jak końcówka ciąży :confused: a chcę sama kupować od A do Z.

Ja mam już do Młodego całą wyprawkę jeżeli chodzi o ubrania :-)

SAME CUDA MODNY SYNEK 80 SZT DISNEY WYPRAWKA 0-6 (2041058772) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. teraz sobie czeka u mojej mamy :)

I tak jak któraś z Was powiedziała, nie warto kupować nowych bo kupę kasy kosztuję wszystko. Ja kupiłam ta wyprawkę i ubranka są jak nowe :-)

reklama
a myyy ostatnio kupilismy deske klozetowa :-D:-D:-D:-D czy zostalam jedyna, która nie ma jeszcze ani jednej rzeczy dla bobola? ;-)

Do góry