reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Aiwpa ja mam taki Zlewozmywak granitowy Atom | PROMAR - strona firmowa - sprzedajemy zlewozmywaki i jest beznadziejny w utrzymaniu. Taki sam kolor. Wtedy braliśmy tańsze bo nie było nas tak stać na początku jak się urządzaliśmy. Każda pestka, każdy jakiś owoc, który zabarwia nie da się zmyć. Działa tylko domestos. Domestos doczyszcza idealnie:dry:

Nadalko świetny fotelik !! Szkoda, że go nie widziałam wcześnieji kupiłam taki za 400 zł;-) Ale też go uwielbiam. A od kogo wyżebrałas?;)

reklama
A siedzi już sam stabilnie?? WOjtek miał 3 tyg temu 8700 ale jeszcze nie myślę o zmianie... mojemu też ciasno w foteliku, no ale dla takiego Maluszka bezpieczniej w foteliku samochodowym montowanym tyłem niż w takim następnym....

fotelik pierwszy zmienia się, jak głowa wystaje. Pierwsze fotele są do 13 kg chyba wszystkie. Starsza zawsze była wielka, do 2.fotela przesiadła się mając skonczone 10 mies.

wika8Nie siedzi jeszcze sam stabilnie.A Igusia od którego miesiąca trzymałaś foteliku nastepnym?Może rzeczywiście masz rację i poczekam .Ja teraz mam tez z maxi cosi tylko od 0 do 9 kg.

Róża76 ja mam do 9 kg pierwszy fotelik.A mały ma już dokłądnie 9.200 także starsznie mu ciasno w tym.Tak pózno dopiero dziecko przekłada sie do większego fotelika?!To mój Adrian do 10 miesiąca będzie ważył z 13 kg napewno i ma się w takim malusim ściskać?!

Jelsa fotelik mega:)Od jakiego wieku dziecka go używasz?

Ostatnia edycja:
tak jak u Róży, miał skończone 10m i też był dużym dzieckiem... dopóki główka nie wystaje to ja bym nie zmieniała fotelika

jeszcze nie używam, bo Franio jeszcze nie siedzi stabilnie, teraz mam maxi cosi cabrio i w zimowym kombinezonie moje młode ledwo się mieści (waży 8kg), może jeszcze z miesiac pojeździ w starym

reklama
Do góry