Nadalka- mamy podobne tylko z kółkami także z przodu, Czarek jest nim zachwycony. Ma trzy poziomy ustawiania oparcia i kilka wysokości. Jest dosyć głęboki także malutki się nie zsuwa. Jak dla mnie mega udany zakup:-)
reklama
okNadalka moja koleżanka chce te krzesełko, daj znać co i jak, czy warto
Fiskars ma dobre noże, chciałabym komplet. Ja miałam patelnie tefal ale sie zniszczyły po jakimś czasie i kupiłam Zelmera. tylko po przeprowadzce okazało sie, ze nie działają na indukcji i kupiłam ceramiczne, bardzo fanjnie sie na nich piecze
wika - ja bardzo chciałam ten zlewozmywak, ale u mnie by sie na długość nie zmieścił i mam jakiś inny, w zasadzie no name kupiony w castoramie razem z baterią tez w takim kolorze. Ja nie narzekam, przecieram szmatka i jest ok, a nie jestem jakoś specjalnie dbała o to. Te w jasnych koorach to zachodzą, wiem bo siostra ma i jak sie kawe wyleje czy herbatę to później takie ciemne plamy zostają.
nadalka - fajne krzesełko, jaki wzór wybrałaś??
wika - ja bardzo chciałam ten zlewozmywak, ale u mnie by sie na długość nie zmieścił i mam jakiś inny, w zasadzie no name kupiony w castoramie razem z baterią tez w takim kolorze. Ja nie narzekam, przecieram szmatka i jest ok, a nie jestem jakoś specjalnie dbała o to. Te w jasnych koorach to zachodzą, wiem bo siostra ma i jak sie kawe wyleje czy herbatę to później takie ciemne plamy zostają.
nadalka - fajne krzesełko, jaki wzór wybrałaś??
Ostatnia edycja:
Dziewczyny krzesełk o A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2841510289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. polecam mam je mały dostał od wójka na mikołaja i jest poprostu rewelacyjneMały by w nim siedział cały czas.Jest extra bo ma własnie tę tegulację wysokości i regulacja oparcie.Warto zakupićJa nie chce widzieć innego krzesełka.
Dziewczyny ja mam pytanie.Szukam fotelika samochodowego od 9 kg .Najlepiej z Maxi cosi.Macie jakieś opienie na ich temat?Moze mi jakiś polecicie?Fotelik 0-18 kg Maxi Cosi Opal obrotowy 2012 (2831092447) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ma któraś z Was ten fotelik?
wika8 krzesełko naprawde rewelacja
Ma któraś z Was ten fotelik?
wika8 krzesełko naprawde rewelacja
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Przez dwa lata intensywnego użytkowania wygląda jak nowy. Tapicerka łatwo sie pierze, ma regulację oparcia, nie jakąś szałową, ale jest, łatwo sie to obsługuje jedną reką! Regulowany ma zagłówek... ja jestem zadowolona... w styczniu już musimy zmienić Igorowi na wiekszy, bo nam wyrósł juz z tego...