reklama
kosinka
Fanka BB :)
Ja jakiś czas temu kupiłam w Bierdonce(oczywiście) paltenie z tefala i na prawdę baaardzo sobie chwalę. Mam inną taką cieższą i droższą, ale nie jest tak fajna jak tam.
Ann
1. Masz prawo zwrotu do 10dni jeżeli nie była to aukcja. Wysyłasz jak chcesz :-) jak sprzedawca otrzyma towar to ma bodajże 14 dni roboczych na przelanie pieniędzy :-)
2. Ja polecam BabyOno, mało jakie są do tej kwoty a one mają dobrą opinie i fajną cenę, sama się nad nimi zastanawiam => Nianie i monitory oddechu - Sklep internetowy Pluto ;-)
3. Tylko i wyłącznie Tefal
Z tym kojcem to hmm.. chyba wezmę tańszy bo szkoda kasy jakby tak nie chciał.. myślę nad typ: ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE, KOJEC CARETERO SIMPLO +TORBA (2834197475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie?
1. Masz prawo zwrotu do 10dni jeżeli nie była to aukcja. Wysyłasz jak chcesz :-) jak sprzedawca otrzyma towar to ma bodajże 14 dni roboczych na przelanie pieniędzy :-)
2. Ja polecam BabyOno, mało jakie są do tej kwoty a one mają dobrą opinie i fajną cenę, sama się nad nimi zastanawiam => Nianie i monitory oddechu - Sklep internetowy Pluto ;-)
3. Tylko i wyłącznie Tefal
Z tym kojcem to hmm.. chyba wezmę tańszy bo szkoda kasy jakby tak nie chciał.. myślę nad typ: ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE, KOJEC CARETERO SIMPLO +TORBA (2834197475) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co myślicie?
aurinko123
My mamy Fiskarsa i są rewelacyjne, Tefal u mnie krótko wytrzymywał (ale ja ogólnie jestem śtednio cierpliwa, wszystko muszę szybko i nie zawsze pamiętam o tym, żeby metalem po teflonie nie szorować )
to ja polecam fiskarsa również i polecę prywatą u nas w sklepie są dostępne https://www.elektronarzedzia24.pl/a...words=fiskars+patelnia+&button.x=0&button.y=0 i inne akcesoria też są, polecam noże są rewelacyjne :-)
aurinko123
nadii prawda, jak dla mnie najlepsze noże (zwłaszcza te z pomarańczowym wykończeniem), sztućce zresztą też mają rewelacyjne
Udało mi się wyżebrać to krzesełko A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2841510289) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale się cieszę
ale się cieszę
reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Aiwpa, ja mam ten: Zlewozmywak antracyt Teka Aura 60 B-TG 88404 - wyposażenie łazienek - Lazienkaplus.pl tylko bez tej małej komory.. cieżko jest go utrzymać w idealnej czystości.. ma zacieki, które nie dadzą się domyć (pomimo, ze mam polecany przez Tekę środek do czyszczenia). idealnie by bylo, jakbym nie zostawiała na noc naczyń do wysuszenia na nim i trzeba go zawsze na noc doczyścić i wysuszyć... ja tego nie robię i dlatego mój nie wygląda za ciekawie... nie wiem jak się sprawa ma z jasnymi
Nadalka, fajowe krzesełko
Nadalka, fajowe krzesełko