reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Emilka dostanie od prababci kule hule z V Techu i to wszystko z zabawek:) Narazie jest na etapie maty edukacyjnej i gryzaków, ale najlepsze jest pudełko od chusteczek nawilżających Nivea:) Jest na etapie badania podłoża i we wszystko uderza, a raczej wali :)
Jeszcze nie wiemy co jej pod choinkę kupimy:)
Jeśli ktoś zainteresowany Szczeniaczkiem uczniaczkiem to w Carfurze widziałam za 115 zł a już w Tesco za 87 zł

reklama
U nas w ramach prezentu będzie kostka edukacyjna z szeleścikami, wstążkami i różnymi materiałami, bo wydaje mi się, że na tym etapie rozwoju będzie fajna. Poza tym książeczka z wierszykami tak w ramach świeckiej tradycji :-D Osobiście strasznie nie lubię tych głośnych grających zabawek więc jak tylko można staram się nie kupować :-D ale obawiam się, że w pewnym momencie moje dziecię może przejawić zainteresowanie nimi ;-) a póki co głupie miny mamy to najlepsza zabawa :-D

U nas teściowię kupili już szczeniaka-uczniaka i mam nadzieję, że będzie zadowoleni :-)
Moja mama kupiła Michowi zestaw body w Tchibo (materiał genialny) https://www.tchibo.pl/Niemowlece-body-z-dlugim-rekawem-2-sztuki-p400011726.html .. ja ogólnie uwielbiam ten sklep ale ceny są boskie :dry:
Siostra m.in kupuję sztućce LIDL strasznie mi się spodobały i będzie miał na przyszłość :-)

My natomiast na gwiazdkę kupujemy klocki z fp FISHER PRICE AKTYWNE KLOCKI DLA TWOJEGO MALUSZKA (2801250377) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a na mikołaja chce mu kupić CZAPKA SOWA PILOTKA szydełkowa 42-44cm GOTOWA S2 (2805302477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i jakąś miękką książeczkę.
Więc na razie tyle :tak:

ale nie powiem.. dajecie też super pomysły :-) ten chodzik-pchacz super ale nie mamy miejsca żeby trzymać go.. więc po prostu kupimy jak przyjdzie na to czas

Natkusia te klocki mają byc od poniedzialku w biedronce chyba po 42 zl, tak więc taniej, niz te z all o przesylke
Zapomnialam o Twoim sklepie moze masz taniej z hurtowni

Ostatnia edycja:
Aiwpa tak wiem :tak: w poniedziałek z samego rana po nie jadę bo cena jest bardzo fajna (43zł) :-) niestety w tej mojej hurtowni nie ma takich markowych zabawek więc za bardzo nie skorzystam. Chociaż niektóre rzeczy są tam fajne, moja mama już tam wypatrzyła małemu na roczek konika na biegunach (co siada i się huśta) hehe

Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką tych interaktywnych zabawek. Jakoś mi tak nie pasują, wole proste zabawki, dzieci mają dużą wyobraźnię i z prostych rzeczy potrafią wyczarować cuda:tak:. Gosia miała w sumie jedne grające organy i gitarę, i taką durną jeżdzącą i grającą plastikową biedronkę, na szczęście szybko się zepsuła:-D. Mała zaciągi artystyczne ma i najlepszym prezentem to były wszelkie kredki, farby, ciastoliny. Teraz już gorzej bo jednak wpływ koleżanek duży i królują pet shopy i ostatnio zooblesy:baffled:. Jezdzik, pchacz mamy taki całkiem prosty i zwyczajny, coś tego typu JEŹDZIK CHODZIK DISNEY KUBUŚ PUCHATEK - WAWA (2805283011) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i sprawdzał się świetnie:tak:. Jakiś rok temu jakoś podstępem pozbywaliśmy sie go z domu bo jeszcze na nim śmigała:-D.

Podobne sztućce, bez małej łyzeczki są w ikea za 12,99 , Adzie kupowałam.
U nas Wojtas to dostanie tą kulę na Mikołaja, bo to prezent z M pracy, ja mu kupiłam trochę ubrań i to wszystko raczej. Pod choinkę nie wiem jeszcze.
Ada to inna bajka :-D Napewno dostanie lego duplo od mikołaja i moze kupię jej nowego kucyka, bo rainbow dash znalazła :baffled: , a pod choinkę będzie drewniany domek dla lalek. O rodziny, chrzesynych to niewiem co dostaną.

Daria niestety nie widziałam tej oferty i byłam w Auchan 2tyg po rozpoczęciu promocji i.. po klockach ani śladu :sorry2: jak pytałam o nie to powiedzieli mi, że rozeszły się bardzo szybko. Więc czeka mnie poniedziałkowa biedronka ;-)

Kosinka mój Mały strasznie lubi dźwięki, melodię itd więc na razie stawiam na takie interaktywne, na pewno nie raz dostanie "zwykłą" zabawkę :-) taaa te szały u dzieci są straszne i każdy musi to mieć..

A ja małemu przed chwilą kupiłam Mikołaj czapka Renifer Święta Pajacyk Nowy r. 3-6 (2809817460) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tak na Mikołaja go ubiorę :-)

reklama
Do góry