reklama
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
Aiwpa dzieci przechodzą taki okres, że nie bawią sie zabawkami.. u nas długi czas hitem były garnki, pokrywki, drewniane łyżki, zabawki leżały w kącie i sie kurzyły
Edzia, nie odradzam Piszę ze swojego doswiadczenia. My mieliśmy/ mamy dwa jeżdziki. Dwa lata temu pod choinkę Igor dostal od nas i teściów (nie dogadaliśmy się). Od teściów dostał cos na kształt tego, bez oparcia ODPYCHACZ, JEŹDZIK F0903+DŹWIĘKI #0903 (2797736536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... leciał do tyłu i trzeba było go asekurowac cały czas. Tak na prawde zaczął sam na nim jeździc jak miał jakieś 14-15m, czyli pół roku jeżdzik był nieużywany
my kupiliśmy coś takiego LITTLE TIKES Pchacz JEŹDZIK 3w1 CIĘŻARÓWKA Dźwięki (2798785080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zanim zaczął sie sam odpychac, to zabawka służyła jak pchacz,a potem śmigał jak szalony i jeżdzi na nim po dziś dzień
Tak wiec ja wubierając jeździk wybrałabym z oparciem
Edzia, nie odradzam Piszę ze swojego doswiadczenia. My mieliśmy/ mamy dwa jeżdziki. Dwa lata temu pod choinkę Igor dostal od nas i teściów (nie dogadaliśmy się). Od teściów dostał cos na kształt tego, bez oparcia ODPYCHACZ, JEŹDZIK F0903+DŹWIĘKI #0903 (2797736536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... leciał do tyłu i trzeba było go asekurowac cały czas. Tak na prawde zaczął sam na nim jeździc jak miał jakieś 14-15m, czyli pół roku jeżdzik był nieużywany
my kupiliśmy coś takiego LITTLE TIKES Pchacz JEŹDZIK 3w1 CIĘŻARÓWKA Dźwięki (2798785080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zanim zaczął sie sam odpychac, to zabawka służyła jak pchacz,a potem śmigał jak szalony i jeżdzi na nim po dziś dzień
Tak wiec ja wubierając jeździk wybrałabym z oparciem
Eve a jaki miałaś ten pchacz, znalazłam coś takiego CHICCO QUATRO QUATTRO JEŹDZIK PCHACZ 4w1 KOLORY +? (2797722702) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i SMOBY Jeździk Bujak Pchacz MAESTRO BALADE 5w1 HIT (2813329170) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wydają mi sie lepsze od tego szczeniaczkowego
aiwpa- mnie chodziło o chodzik pchacz. taki "samochodzik" ada miała ale zaczeła na nim jexdzic dopiero jak miała dwa lata. dla wojtkanarazie takiego nie kupuje.
iałam dokładnie ten INTERAKTYWNY CHODZIK CHICCO PCHACZ JEŹDZIK DŹWIĘKI (2800072868) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupiłam uzywke i sprzedałam za tyle samo. teraz tez kupie, bo taniej.
iałam dokładnie ten INTERAKTYWNY CHODZIK CHICCO PCHACZ JEŹDZIK DŹWIĘKI (2800072868) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kupiłam uzywke i sprzedałam za tyle samo. teraz tez kupie, bo taniej.
Ostatnia edycja:
justyna280788
Fanka BB :)
Ja też na swięta myslałam kupić cos takiego malemu BABY MIX POJAZD 3w1 JEŹDZIK PCHACZ BUJAK + MP3 HIT (2808502315) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Ja z mojego doświadczenia powiem, że szczeniaczek to kicz. Ale np garnuszek na klocuszek już jest ok. W ogóle przy Ninie miałam manię sorterów. Dziecko już nie potrafiło patrzeć, jak kolejny licytowałam
Mysza1984
lalllalalala ;-)
Ja dla Sary planuję taki jeździk, nawet ostatnio Nina go dosiadła i zejść nie chciała :
Official website for the Original Wheely Bug
A pchacza nie kupuję, chociaż Nina miała ten i nawet długo się nim bawiła:
MULTIFUKCJONALNY CHODZIK PCHACZ Z TABLICĄ, JEŹDZIK (2808266443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Official website for the Original Wheely Bug
A pchacza nie kupuję, chociaż Nina miała ten i nawet długo się nim bawiła:
MULTIFUKCJONALNY CHODZIK PCHACZ Z TABLICĄ, JEŹDZIK (2808266443) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Mysza cudne te jeździki ciekawe czy w PL sa dostepne - zakochalam sie!
Ja z jeździków moge Wam polecic ten:
ODPYCHACZ JEŹDZIK AUTKO MINI MOBILE, KOLORY, K-OW (2808201934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ala dostała do na roczek najpierw jak nie chodziła służył jako pchacz, a potem jezdzik. Korzysta z niego do dzisiaj. Bez zbednych dodatków, fajny wytrzymaly plastik (nie lubie tych na polysk...) i ma go jeszcze pare znajomych dla dzieci i wszyscy sa zadowoleni.
Ja z jeździków moge Wam polecic ten:
ODPYCHACZ JEŹDZIK AUTKO MINI MOBILE, KOLORY, K-OW (2808201934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ala dostała do na roczek najpierw jak nie chodziła służył jako pchacz, a potem jezdzik. Korzysta z niego do dzisiaj. Bez zbednych dodatków, fajny wytrzymaly plastik (nie lubie tych na polysk...) i ma go jeszcze pare znajomych dla dzieci i wszyscy sa zadowoleni.