reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

ja chciałam tego pieska, bo wydawało mi się, że ma dużo opcji, i na długo posłuży Zuzi... Ale co Wika, Ty odradzasz go?? Bo to na święta miało być... No i nie wiem teraz. Napaliłam się strasznie na niego :).

reklama
Aiwpa dzieci przechodzą taki okres, że nie bawią sie zabawkami.. u nas długi czas hitem były garnki, pokrywki, drewniane łyżki, zabawki leżały w kącie i sie kurzyły:baffled:

Edzia, nie odradzam:no: Piszę ze swojego doswiadczenia. My mieliśmy/ mamy dwa jeżdziki. Dwa lata temu pod choinkę Igor dostal od nas i teściów (nie dogadaliśmy się:-p). Od teściów dostał cos na kształt tego, bez oparcia ODPYCHACZ, JEŹDZIK F0903+DŹWIĘKI #0903 (2797736536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ... leciał do tyłu i trzeba było go asekurowac cały czas. Tak na prawde zaczął sam na nim jeździc jak miał jakieś 14-15m, czyli pół roku jeżdzik był nieużywany

my kupiliśmy coś takiego LITTLE TIKES Pchacz JEŹDZIK 3w1 CIĘŻARÓWKA Dźwięki (2798785080) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i zanim zaczął sie sam odpychac, to zabawka służyła jak pchacz,a potem śmigał jak szalony i jeżdzi na nim po dziś dzień:tak:

Tak wiec ja wubierając jeździk wybrałabym z oparciem

Ostatnia edycja:
Ja z mojego doświadczenia powiem, że szczeniaczek to kicz. Ale np garnuszek na klocuszek już jest ok. W ogóle przy Ninie miałam manię sorterów. Dziecko już nie potrafiło patrzeć, jak kolejny licytowałam :-D

reklama
Mysza cudne te jeździki ciekawe czy w PL sa dostepne - zakochalam sie!
Ja z jeździków moge Wam polecic ten:
ODPYCHACZ JEŹDZIK AUTKO MINI MOBILE, KOLORY, K-OW (2808201934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Ala dostała do na roczek najpierw jak nie chodziła służył jako pchacz, a potem jezdzik. Korzysta z niego do dzisiaj. Bez zbednych dodatków, fajny wytrzymaly plastik (nie lubie tych na polysk...) i ma go jeszcze pare znajomych dla dzieci i wszyscy sa zadowoleni.

Do góry