reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Tak jak pisalam, Ada zaczęła w nim jeździć jak miała 14 m-cy i na sacerach mi również spała. Pokazałam to zdjecie, zebyście miały świadomość jak on się rozkłada. Nie wiem czy mam jakies inne zdjecie małej spiącejAdy w nim, musiałabym poszukać.

ania - takie małe dzieci jak nasze to głównie śpia na spacerach, ale to się zmieni za jakiś czas :-D

reklama
Różo ja też chętna na ten po Adzie hihi ;) Będziemy licytować;)

DariaN , ale mi nie chodzi o Nune tylko Nanuq;)

Dziewczyny czy macie coś do polecenia typu mata antypoślizgowa czy coś w tym rodzaju? Bo my nie mamy dywanów , a Emilka nauczyła się już przesuwać wokół własnej osi i do przodu po całym mieszkaniu i nie chce żeby po kaflach raczkowała a koce sie ściągają

tak aniu widziałam widziałam że chcesz nanuq nie wiem jak ja to później odczytałam jakaś ślepa się chyba robię czy coś hehe :)

Kupiłam dziś siostrzenicy Te Ośmiorniczki bo uwielbia się kąpać.

No i bardzo spodobała mi się ta kula hula z Vtechu. Chyba kupię ją Emilce. Chhyba fajna dla siedzącego i raczkującego dziecka.
Ten piesek z Fisher Price szczeniaczek uczniaczek też bardzo fajny:)

nam się wczoraj okazało, że musimy kupić spacerówkę. A mieliśmy taką fajną z Nicoli, czarno-żółtą co sie rozkładała prawie na leżąco. I doopa, leżała schowana w takiej szopce na ogródku i chyba dach przeciekał bo cała spleśniała. Kolejny wydatek, ale to juz po świętach. A na razie z miłych zakupów, kupiliśmy Nadulce kombinezon na zimowe Polskie mrozy. O taki: Matalan - Spot Print Snow Suit With Faux Fur Hood. Jeszcze musimy poszukać jakiegoś ubranka na Chrzest, ale nie mam na razie pomysłu, ani dla Nadii ani dla mnie.:no:

Po tych Waszych dyskusjach o spacerówce stwierdziłam, ze też muszę pomyśleć, bo w gondoli zostało nam pare cm. Prze zimę na pewno zostane na tym wózku z pompowanymi kołami, tyle że cały czas rozkładaliśmy go na części. W sensie gondola osobno i stelaż osobno. I zaczełam zastanawiać sie co ja zrobie jak spacerówka, będzie:sorry:...myślałam i myślałam i wymyśliłam że może spróbuję złożyć wózek bez rozmontowywania go...przez cały ten czas na to nie wpadłam:-D, myślałm że się nie da:sorry:. A lżejszą spacerówkę mam po Gosi, jakiegoś Baby Design i powiem Wam, że długo nam służyła i byłam z niej zadowolona. Jest taką niby parasolką, ale taką większą, bo Gosia przechodziła do niej w wieku 8miesięcy. Jak miałabym coś kupować to taką całkiem leciutką parasolkę.

Aniu ten piesek to nie jest taki dobry pomysł. Szczerze mówiąc nie znam dziecka, które zainteresowało by się nim na dłużej:no:. Ta kula w miare fajna sie wydaje. Ale ja narazie wstrzymuje sie z takimi grającymi zabawkami, bo jak ostatnio Wojtkowi w sklepie pokazywałam to o mało się nie rozpłakał.

Dzięki za podpowiedz z tymi puzzkami. Już wiem co Mały na Mikołaja dastanie:tak:.

21kasia... mamy bardzo podobny kombinezon...ale jest problem... nie mogę jej rączek wyjąć bo ma bardzo wąskie rękawki...i chyba będę musiała sprzedać... już się o to dziś z M. pożarłam.... bo ma do mnie prenesje, że dopiero co kupiłam a już chcę sprzedać wrrrrrrrrrrrr!!

reklama
Hihi a ja znam dziecko, ktore uwielbia szczeniaczka uczniaczka , jest to moj wlasny prywatny maz , nauczyl sie spiewac wraz z pieskiem wszystkie piosenki i wierszyki i kiedy tak nam spiewa i recytuje w rytm melodii to melcia ma uciechy po pachy , suuuuuper sprawa!
Odnosnie kuli z vtechu to tez ja mamy, kupilismy ja okazyjnie jak melcia miala 2 miesiace i na poczatku sluzyla jako wabik i mobilizacja do trzymania glowy, a teraz jak musze czyms szybciutko zajac maluszka to wlaczam i melania az piszczy z zachwytu kiedy kulka turla sie po podlodze.
Te puzzle to super pomysl, dziekuje:cool: bo juz nam mata nie wystarcza , melcia ulezy na niej kilka sekund i turla sie po podlodze, a takie puzzle beda przynajmniej mieciutkie.
Jejjjj wy juz o spacerowkach, tez bede otrzebowala czegos na wiosne... A mnie sie podobaja spacerowki zooper, bede musiala jakas okazje wyczaic :cool:

Do góry