reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
A ja kupiłam Inglensinę Trip, za ciężko było mi już tego mojego klocka nosić w foteliku, wózek jeździ cały czas w bagażniku, a wykorzystuję go np do lekarza, lub na szybkie zakupy, można rozłożyć go dość mocno i Młody leży prawie na płasko, ale nie wyobrażam sobie taki wózek użytkować na codzień, dla dziecka lipa
DSC01935.jpg

DariaN jak pokazałam wózek swojemu to mu się oczy zaświeciły więc byłby gadżet dla tatusia...
Ośmiorniczki super tylko, że my wanny nie mamy ;(
Mnie się też czarne wózki podobają, tylko chyba nie zdecydowałabym się na taki bo latem może się za mocno nagrzewać
Martulka prezenty super
Do Weroniki już idzie paczka od austriackiego mikołaja, zobaczymy co tam babcia wymyśliła
My dokupiliśmy jeszcze pajaca ze smyka Cool Club, Komplet, rozmiar 74 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

Aiwpa SUPER pajac:) Emilka dostanie od prababci bodziaków trochę już na 80. Ja chce jej kupić wiersze Tuwima (uczyć się ich na pamięć), ale to drobnostka. I jakąś zabawkę typu taka kula z V Tech czy coś w tym stylu, ale jeszcze nie mam pojęcia co. A dziadki to pewnie pieniążek jakiś dadzą, ale też nie wiem bo nikt nie pyta.

A spacerówka to dla mnie duża zagwostka. BO z jednej strony chce parasolkę lekko, ale takie wiatrem podszyte mi sie wydają, a z drugiej strony tak jak Eve mówi no ona ma spełniać swoją funkcję i ma być lekka. Więc pewnie i tak się skusze na tego Jane Nanuq albo Maclaren Quest. Bo kloca mam od spacerówki Jedo.

pupui - a ania nie chce tego maca :baffled:

jelsa - czemu inglesina na codzień nie dobra??

mysza - no widzisz, quinny to syf :baffled:

Moja sasiadka ma czerwonego, bo taki tylko był dostępny. Ja bym chyba wolała czarny, żeby mój kremowy śpiworek pasował. Ale ja ewnie nie kupię, mam przecież 3 wózki - choć mojego maclarena się musze pozyć, bo ma różowe wstawki:tak:

dziewczyny podrzućcie mi plis linka do tego czegoś co się wsadza jabłka kawałek...taka siateczka czy cuś... stwierdzam, ze przydałoby się :)

Ann proszę bardzo
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Eve no mnie ten wózek wydaje się ciasny, poza tym niby ma duże (jak na tego typu wózek) amortyzowane koła, ale Mlody podskakuje na wybojach (może jestem zepsuta przez Roana Maritę). Inglesina podobnie jak maclaren ma bardzo dobre opinie na bangli i dlatego sie na nią skusiłam, ale tak jak pisalam ja potrzebowałam lekki wozek na chwilowe wypady i tu się sprawdza

reklama
Eve , no ale zdaje sobie sprawę, ze to spacerówka więc musi być taka lekka. Tzn u Nas i tak przysatało na Maclarenie quest albo nanuq, ale nie wiem nadal. Ten XLR jest bardzo fajny tylko wydaj mi się za szeroki jednak jak na parasolkę. Eve a ten od Twojej kumpeli trochę drogi choć wiem, ze stan idealny i dużo dodatków, ale tu mam 800 zł i nowy. Myślę nad tym :)

Pupui a kółka klekoczą? jak ogólnie wrażenia? bo ja kurde nie mam gdzie przetestować.

Do góry