reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Tak jeszcze rozmyślałam nad XLR. No, ale w sumie to tak. Teraz zimę przejeździ w gondoli. Na Kwiecień jakoś chce kupić spacerówkę , którą i tak będę trzymała w aucie, chyba, że będzie tak lekka i dam radę spacerówkę pod pachę i Emi w drugiej ręce. W grudniu przyszłego roku mamy się przeprowadzać do domku więc te zimne pierwsze miesiące październik, listopad i początek grudnia może przejeździć w tym Queście, no a w domku to już mogę od Jedo używać spacerówki też na zmianę no bo będzie w garażu i nie trzeba jej nosić. Więc skoro mam ciężką masywna spacerówkę od Jedo to chyba bardziej opłaca mi się kupić już typowo lekką parasolkę jak Quest właśnie albo Nanuq.
Eve czy brak rozkładanego siedziska do poziomu ma wielkie znaczenie przy rocznym dziecku?

reklama
aniu, to zalezy czy dziecko twoje będzie bardzo wózkowe i czy bedzie Ci spać na spacerach :tak: W sumie to moja Ada własnie taka była, ale u nas zimowe miesiace przejeździła w jane.

co kupić dla teścia pod choinkę? nie chcę żeby to była kolejna koszula i krawat, takowe pewno dostanie od reszty rodziny? Co Wy kupujecie tacie ?
Dla pozostałych już wszystko mam. Dla dzieci pomysły siedzą w głowie. Nie wiem, czy prezenty znajdą pod choinką, bo nie chcę tego wieźć z powrotem. Bagaż ma limit. Także może pod choinką coś skromnego, a reszta będzie czekać w domu.

Mysza nad prezentem dla teścia myśli zawsze K. :tak: zeszły roku sweter i coś tam jeszcze no bo co?;)

A mojemu tacie to nie mam jeszcze pojęcia. Może jakaś płytę i coś jeszcze, może jakiś karnet na masaż . Jeszcze nie wiem, ale nie są to nie wiadomo jakie prezenty u nas bo duża rodzina i trzeba trochę nakupować. Każdemu coś. A teść jakiej pasje ma?

Eve no właśnie póki co Emilka śpi w wózku i tylko śpi. Spacer codziennie 2-3 godziny więc chyba jest wózkowa? W domu wózka nie mam jak wiesz. Więc wózek póki co po to by spać. A nie wiem jak będzie jak zacznie siedzieć i być ciekawska. Właściwie ciężko to teraz stwierdzić.

ania-aneczka- mój teść jest bardzo dziwnym człowiekiem. Do tego stopnia, że mój M praktycznie go nie zna. Myślimy nad płytą i książką... Chciałam zostawić to dla M, ale on się wymiguje :no:
Ja byłam na stronie smyka, ale jakoś nic mnie nie zaciekawiło :-p

Eve chwalcie się :)

Widze takie niebieskie papucie tu są za 10 zł a ja za 25 kupowalam różowe;) A te ceny są już po zniżkach tak?

I to wtedy powyżej 100 się nie płaci za wysyłkę> a można zamówić i odebrać w ich punkcie np.? bo nigdy nie kupowałam a wydałabym trochę kaski :D nie no jest pare rzeczy, któe mi sie podobają

Ostatnia edycja:
aiwpa ja rano już miałam w koszyku sukieneczkę i rajty, i jeszcze popatrzałam, chcę kupować, a tu: produkt niedostępny :(( ktoś mi wykupił, i dziś smutno mi cały dzień :( a to taka śliczna, czerwona sukieneczka na święta :((( buu

reklama
Do góry