reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

eve coś Ty zrobiła ;-);-) no nie widziałam bj city versa nooooo i zakochałam się! Ja go chcę!!! Tylko ta cena hmmm, K powiedział max 1000zł hmmmm ale on ma wszystko czego chcę!!!!!!! Jezuuuu i nie zasnę dziś nooooooo

reklama
Laski - sama nie zasnę chyba - ja też go chcę :-D No wózek idealny, jak nic :-) On na żywo wygląda jeszcze leipiej niż w necie i takie opinie tez czytałam, więc nie to, ze ja zauroczona (bo ja go tylko przez okno widziałam - hehehe)

przyszła ta kamizelka z czapką za złotówkę - stan idealny - uwierzycie??

mi akurat waga nie przeszkadza, a po złożeniu i tak będzie mniejszy od mojego dotychczasowego, mamy kombi auto...

Jezu przeszukałam już multum sklepów ale taniej niż 1500 z groszami nie znalazłam..... buuu chyba muszę napisać list do Mikołaja....

Mea właśnie dziś czytałam, że tak sie robi więc muszę zacząć bo do tej pory nie czyściłam.

Nadii a ja na 4 piętrze i własnie zależy mi na lekkim. Chyba, że bym tylko do auta chowała to już lepiej. Ale jest poza zasięgiem cenowym :)

Eve dziś widziałam Maclaren, ale XT i powiem CI, ze mi się nie spodobał. Wyglądał jak wiatrem podszyty i te kółka klekotały masakrycznie, ale Pani która go prowadziła mówiła, że super, ale nie miałam smiałości poprosić żebym mogła poprowadzić;)

Eve - no ja właśnie ciężko myślę, co zrobić :-D tzn na ten wózek jestem zdecydowana, bo my bardzo wózkowi jesteśmy. Tyle, że nie wiem, kiedy pozbyć się quiniaka :baffled: Przesadziłam wczoraj Sarę do spacerówki w nim i jest bardzo niezadowolona. Nie wiem, czy to wina wózka, czy tego, że ona wózek traktuje typowo do spania w dzień, więc gondola jest dla niej wygodniejsza. No i mam dylemat.
Ja teraz się szykuję na licytację śpiworka elodie details
http://www.childrensalon.com/baby/s...-cherry-blossomtm-buggy-bag-or-baby-nest.html

Ostatnia edycja:
No tak jego minusem jest pewnie waga, waga i tylko ona. Dlatego pewnie taka, że nie jest to wózek typu parasolka a normalny spacerowy, kompaktowy wózek.
ania - no to quest wyda Ci się jeszcze bardziej wiatrem podszyty, skoro xt sprawił takie wrażenie. Nie ma masywnej parasolki, bo to by sie mijało z celem i przeznaczeniem wózka, ale zapewniam Cię ze i xlr i xt dziecku nie jest zimno, a jak ma jeszcze dodatkowo spiworek, to w ogóle.

mysza - ja bym sie już quinniaka pozbywała, nie wiem które siedzisko masz do niego, pewnie to mniejsze (nowsze), ono jest jak dla mnie strasznie jakies takie płytkie. A koła Ci sie nie kiwają?? Moje już po pół roku zaczęły. Ja bym go sprzedała, dopóki cos mozesz jeszcze za niego wziąć.

Pisałam do paru sklepów, narzie nie mają wózków i nie wiedza kiedy będą (pewnie zgodnie z zapowiedziami na wiosnę), ale na all - znałazam jest dosteonych 5 szt!!

Ostatnia edycja:
reklama
Eve- napiszę co mnie w wózku wkurza
- przednie koło blokuje się w sklepach
- budka w gondoli mi opada
- torba przy wózku jest za nisko i obciera się przy podjazdach na krawężniki
- za mała torba na zakupy
- mało stabilny na tych trzech kółkach, zwłaszcza przy podchodzeniu pod krawężniki, albo przy zjeżdżaniu
- wąska gondola
- spacerówka nawet ok (mam dwa siedziska, póki co wsadziłam Sarę w to mniejsze, nawet kilka razy zasnęła, ale wczoraj przy wyjeździe tak się rozdarła, że musiałam wracać do domu i z wózka ją wyciągać :eek:)

No i teraz myślę, co zrobić, bo wyjazd do Pl za niecały miesiąc... potrzebuję wziąć fotelik i gondolę, więc ze sprzedażą musiałabym się wstrzymać. Pewno dopiero będę kombinować po przyjeździe. Może już wtedy usiądzie i decyzja będzie łatwiejsza. Dużym plusem bj jest to, że jakbyśmy gdzieś poszli, to zawsze dziewczyny w wózku można podmienić :-D Łatwiej nieść Sarę niż Ninę :-p

Do góry