reklama
na święta w prezencie - bez szaleństwa - za rok zaszaleje NA JESIEN CZAPECZKA SOWA r 6-12 miesiecy (2799067293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Nadalka fajna ta czapka i cena powiem Ci spoko, ja małej też kupowałam i niestety więcej dałam, ale dzieci wyglądają w takich czapkach cudnie. Od razu dałam na wzór mojej babci, kupiłam włóczki i już mam takową dla starszej.
DariaN
Fanka BB :)
kosinka
DariaN cuda:-).
A ja właśnie aukcję wygrałam Kombinezon dziecięcy (2788640145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nikt sie na niego nie rzucał, ale wygląda fajnie, no i czapa, rękawiczki i szalik w komplecie:-). Mam nadzieje ze wystarczy do końca zimy.
A ja właśnie aukcję wygrałam Kombinezon dziecięcy (2788640145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nikt sie na niego nie rzucał, ale wygląda fajnie, no i czapa, rękawiczki i szalik w komplecie:-). Mam nadzieje ze wystarczy do końca zimy.
Mysza - a widzisz, ale i tak mi się wydaje, ze Wy tam macie większy dostęp do fajnych rzeczy, no do wózka bj citi versa Widziałam go wczoraj, bo sasiadka już go ma..... mamo jaki fajny, już Ci zazdroszczę, ze go kupisz
betunka - śliczna ta czapeczka
DariaN - to będzie Nadina wyglądała jak mała królewna
kosinka - no cena niezła, z czapli bedziesz tez zadowolona, bo mam taką dla Ady i ona ją bardzo lubi (a to ważne, bo ją teraz wsyzstko gryzie i przeszkadza)
betunka - śliczna ta czapeczka
DariaN - to będzie Nadina wyglądała jak mała królewna
kosinka - no cena niezła, z czapli bedziesz tez zadowolona, bo mam taką dla Ady i ona ją bardzo lubi (a to ważne, bo ją teraz wsyzstko gryzie i przeszkadza)
ania-aneczka
Dziewuszki macie do polecenia jakieś szczoteczki do takich maleńkich ząbków? Bo to już chyba trza myć nie?
A takie nakładki do masowania dziąsełek na palec? bo nie wiem jak to wpisać na allegro
A takie nakładki do masowania dziąsełek na palec? bo nie wiem jak to wpisać na allegro
reklama
Aniu o to Ci chodzi BABYONO Szczoteczka mycia zębów NA PALEC + etui (2812630365) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ?
my kupiliśmy takie NUK szczoteczki do masażu dziąseł, zestaw 2 sztuk (2691062563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale nie wiem czy dobre
my kupiliśmy takie NUK szczoteczki do masażu dziąseł, zestaw 2 sztuk (2691062563) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ale nie wiem czy dobre