reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Nadalka fajna ta czapka i cena powiem Ci spoko, ja małej też kupowałam i niestety więcej dałam, ale dzieci wyglądają w takich czapkach cudnie. Od razu dałam na wzór mojej babci, kupiłam włóczki i już mam takową dla starszej.

a ja dziś zaszalałam w cocodrillo i tym sposobem moja córka ma piękną sukienkę na święta i tuniczkę, a ja prawie 150 zł mniej w portfelu hihi (no ale i tak dobrze bo była 1 rzecz plus druga 50% taniej) !!!!!!

20121122_164232.jpg20121122_164209.jpg

Mysza - a widzisz, ale i tak mi się wydaje, ze Wy tam macie większy dostęp do fajnych rzeczy, no do wózka bj citi versa :-D Widziałam go wczoraj, bo sasiadka już go ma..... mamo jaki fajny, już Ci zazdroszczę, ze go kupisz :-D

betunka - śliczna ta czapeczka :tak:

DariaN - to będzie Nadina wyglądała jak mała królewna :tak:

kosinka - no cena niezła, z czapli bedziesz tez zadowolona, bo mam taką dla Ady i ona ją bardzo lubi (a to ważne, bo ją teraz wsyzstko gryzie i przeszkadza)

Dziewuszki macie do polecenia jakieś szczoteczki do takich maleńkich ząbków? Bo to już chyba trza myć nie?

A takie nakładki do masowania dziąsełek na palec? bo nie wiem jak to wpisać na allegro

reklama
Do góry