reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
Nadalka fajna ta czapka i cena powiem Ci spoko, ja małej też kupowałam i niestety więcej dałam, ale dzieci wyglądają w takich czapkach cudnie. Od razu dałam na wzór mojej babci, kupiłam włóczki i już mam takową dla starszej.

a ja dziś zaszalałam w cocodrillo i tym sposobem moja córka ma piękną sukienkę na święta i tuniczkę, a ja prawie 150 zł mniej w portfelu hihi (no ale i tak dobrze bo była 1 rzecz plus druga 50% taniej) !!!!!!

20121122_164232.jpg20121122_164209.jpg

Mysza - a widzisz, ale i tak mi się wydaje, ze Wy tam macie większy dostęp do fajnych rzeczy, no do wózka bj citi versa :-D Widziałam go wczoraj, bo sasiadka już go ma..... mamo jaki fajny, już Ci zazdroszczę, ze go kupisz :-D

betunka - śliczna ta czapeczka :tak:

DariaN - to będzie Nadina wyglądała jak mała królewna :tak:

kosinka - no cena niezła, z czapli bedziesz tez zadowolona, bo mam taką dla Ady i ona ją bardzo lubi (a to ważne, bo ją teraz wsyzstko gryzie i przeszkadza)

Dziewuszki macie do polecenia jakieś szczoteczki do takich maleńkich ząbków? Bo to już chyba trza myć nie?

A takie nakładki do masowania dziąsełek na palec? bo nie wiem jak to wpisać na allegro

reklama
Do góry