reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Edzia ja też szukam, a patrzę na to jakie ma szelki, czy ma kółka bo przecież nie będę tego nosić, regulowaną wysokość i czy siedzisko rozkłada się tak jak leżaczek, bo Zosia jeszcze za mała do siedzenia.

reklama
Eve, jak sie u Ciebie sprawdziło ikeowskie krzesełko? Mam dostać takie od siostry po jej młodszym synku (ma teraz 4 latka), ona je zachwalała, przy starszym (teraz 8-latku) miała drewniane i mówi, że to porażka była..
wydaje mi się też, że połowy funkcji w takim wypasionym foteliku nie użyję.. Pomijając fakt, że niestety drogie są..

Ja teraz poluję na bujaczek FisherPrice używany 0-18kg, ten który teraz mamy, sprężynujący, FISHER PRICE LEZACZEK FOTELIK WIBRACJE MODEL 2012 (2735496754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. jest świetny, ale jeszcze moment i Lidzia z niego wyrośnie..

w foteliku samochodowym też jej już nogi wystają, ale nie ogarniam, co dalej...:zawstydzona/y:

charlotte - ja byłam zadowolona, o wiele bardziej niż z klunkra. W krzesełku dziecko ma jeść a nie leżeć, spać czy jeszcze bóg wie co innego.
Nie wiem czy brigt stars to to samo ale taki spręzyujący jest teraz w Smyku za 89 zł

Ostatnia edycja:
aniu -to krzeseko jest bardzo ładne :tak: Tylko strasznie drogie :baffled:
Chciałam tylko napisać, ze Adzie było objetne w jakim krzesełku siedzi, bo była do niego wsadzana tylko jak jadła (karmiona lub później sama). Krzesło z ikea spełniało swoją funkcję, mieliśmy wtedy malutkie mieszkanie,doskonale mieściło się między łóżkiem a drzwiami :-) i kosztowało 70 zł razem z blatem.

Ania-aneczka, u nas też nie ma IKEI (w Szczecinie), ale jest firma ARIBA, która wozi z Gdańska, za transport wychodzi ok. 10-12% wartości zakupów, zależnie od tego, za jaką kwotę. Minimum płaci się 50zł. My już mamy tak temat ogarnięty z sąsiadami, że robimy wspólną listę i potem dzielimy się kosztami, im więcej za zakupy w sumie, tym taniej nas transport wyniesie.
Wydaje mi się,że do Bydgoszczy też wożą z tej ariby:-)

Ze Szczecina to najbliżej Poznań :baffled:

kosinka - moje buty dzis odsyłam - pomyłka totalna, mam nauczke zeby nie kupować niczego nieznanych firm przez internet.

reklama
kosinka - moje buty dzis odsyłam - pomyłka totalna, mam nauczke zeby nie kupować niczego nieznanych firm przez internet.

naprawdę?? a tak fajnie sie prezentowały na zdjeciu:zawstydzona/y: ja czekam na moje ecco, ale cos jeszcze nie wysyłają:baffled:

krzesełko do karmienia mamy zwykłe najzwyklejsze, co prawda ma możliwosć rozłożenia siedziska do pozycji półleżącej, można obniżyć sobie siedzisko, ale nigdy z tego nie korzystałam.. zresztą Igor nie lubił w nim jeść

Do góry