reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ale fajne gwiazdrokowe zakupy:) Ja weluru nie lubię więc jej tej sukienusi nie kupiłam. Ale kupiłam w tesco body z mikołajem i jedne używane za 7 zł i do tego półśpiochy czerwono białe bo tak mi najwygodniej i Emilce chyba też:)

Eve, a mnie pan powiedział, że nóżki zawsze będą wystawać i zmienia się fotelik dopiero jak główka wystaje. Romery są bardzo dobre i bardzo polecane i też kupimy, tylko cena mnie przeraża. Ale emi narazie się mieści. Ona w ogóle kurcze taka drobna dość jest bo nawet w spacerówke PŁYWA. Ale teraz w gondoli znowu pięknie śpi więc mam nadzieje zimę przejeździć w gondoli jeszcze choć na długość już na styk.

reklama
wika - tak, ona wazy ze 16 kg:tak:

ania- no ja nie wiem, adce nie wystawały jak fotel był dobry. zreszta przy zderzeniu nie daj bóg-nogi połamane takie wystajace.

Ostatnia edycja:
Wojtkowi już wystają nogi z fotelika:eek::eek: no ale przecież nie przeniosę go już do tego kolejnego fotelika:crazy::eek:
Eve, Igor też waży 16kg:szok: latem bez problemu , ale teraz doszła kurtka i jest mu ciasno... w styczniu trzeba będzie kupić następny :tak:

No właśnie lepiej jak dziecko najdłużej siedzi tyłem, bo ma bardzo słabe mięśnie karku i przy hamowaniu, a nie daj Boże wypadku taka pozycja jest najbardziej bezpieczna. Tylko faktycznie z tymi nogami to nieprzemyślane, ale myślę, że dziecko długo jeszcze ma tę umiejętność żabkową, więc te nogi chyba pracują i w razie W podkurczy je... ale to tylko takie moje gdybanie.
Eve- ta kamizelka i czapa wymiatają i ta cena !!! Gratulejszyn udanej licytacji :-D
ania-aneczka - ja w ogóle nie lubię sukienek dla dziewczynek. No może nie w tym wieku. Dopóki dziecko nie stanie porządnie na swoich nogach sukienek, spódniczek nie zakładam. Ale uwielbiam tuniki i legginsy :tak:

DariaN ja też już szukam krzesełka do karmienia, tylko ja z kolei nie wiem kompletnie na co mam zwracać uwagę przy zakupie???
A Wy na co patrzycie?

Eve, Nadalka super stroje
DariaN fajne te krzesełka, my też powoli musimy się rozejrzeć, chociaż podobno gdzieś jest krzesełko po moim mężu, musimy sprawdzić w jakim stanie, ale chyba nam też potrzebne będą dwa, jedno w domu drugie u teściowej.
A do Weroniki już przyszedł Mikołaj, teście kupili jej śpiworek do spacerówki, wygląda na ciepły, mieliśmy w planach przejeździć zimę w gondoli ale obawiam się, że jak Weronika siądzie to nici z tego będą...

EVE, nadalka świetne zakupy :)

a ja mam dylemat jakie krzesełko do karmienia kupić
podoba mi się takie Krzesełko do karmienia Bright Starts 7077 :: Zabawki Bright Starts no ale 400 zł to nie mogę wydać na krzesełko bo ja potrzebuję dwa
no więc pozostało się ograniczyć do 200 zł za szt więc zastanawiam się nad takimi:
A Krzesełko do karmienia! Max.wyposaż! MUMMY LOVE (2804237950) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - to jest fajne ale nie ma tej wkładki dla młodszych dzieci i osłonek na pasy, choć i tak podoba mi się najbardziej
MUMMY LOVE krzesełko do karmienia Extra wyposażone (2788610457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no i jeszcze takie PRAKTYCZNE KRZESEŁKO stolik do karmienia KIDSPLAY (2807220519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z tym że tu nie odpowiadają mi za bardzo te kolorowe plastyki na stelażu bo wolałabym białe jak przy pierwszym
no i bądź tu mądrym
daria ja mam to ostatnie krzesełko i jestem zadowolona :tak:

Widze, że moja kumpela wystawiła aukcję Spodnie kamizelka i koszula. Elegancik na święta:) (2796695123) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. po swoim synku fajny zestaw i nawet cena kup teraz wydaje mi się spoko, jak coś podaje dla mam chłopczyków.
Eve to żeś wyhaczyła promocję, przesyłka Cię wiecej pewnie wyszla niz te ciuszki, ale fajny zestaw. W ogole dziewczyny niezłe zakupy, ja też coś na świeta musze poszukać dla moich dziewczyn.

reklama
Zuzia - dogadałam sięco do kosztów przesyłki na 7 zł :tak: chciałam jeszcze kupić krzesełko do kąpieli (poszło za całe 11 zł) od tej sprzedajacej ale M coś w kablach pomieszał i net mi odłaczył :baffled:

A ja lubie sukienki u dziewczynek. Ady pierwsze święta jak miała 9 m-cy, to już stała miała właśnie taką welurową sukieneczkę, zresztą Wam zdjęcie wklejałam parę stron wczesniej. Sukienka fajna, bo w zeszłe mikołajki robiła za tunikę to spodni :-D

Co do krzesełek, to ja w ogóle nie lubię tych kobylastych. Mam po Adzie takie ale jak tylko Wojtek będzie dobrze siedział -przyniosę z piwnicy ikeowskie. Narazie nie mam potrzeby sadzać go do takiego krzesła i tak nie je jeszcze stałych pokarmów.

Do góry