reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Ja jezdzika takiego nie polecam, stoi to to i zajmuje tylko miejsce, a roczne dziecko nie bardzo bawi sie takim samochodzikiem. Moja córka też dostała podobny na roczek i dopiero w ubiegłe lato zaczęła na nim jeździć (jak miała skończone dwa lata). I ten samochodzik nie jest najlepszy w samodzielnym odpychaniu, wiec jak dla mnie taka bezużyteczka zabawka. Fajny ten wózio - chodzik.

reklama
nooo i właśnie...każde dziecko zareaguje inaczej na daną zabawkę... u Eve samochodzik się nie sprawdził a u nas króluje od ponad roku:tak::tak:

POLSKI JEŻDZIK dla dzieci MOBILE NIEZNISZCZALNY !! (2072582122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Moja dostałą taki samochodzik jak miała 10 miesięcy i to był strzał w 10, Nie umiała chodzić to był używany jako pchacz. A teraz cały czas na nim jeździ jak jesteśmy na ogródku. Plus taki, że jest z dobrego plastiku, mocnego i matowego więc nie wygląda tandetnie. Ale to już wiadomo kwestia upodobań. Ja takowy polecam. Poza tym hitem chyba zawsze będą u takich dzieci grające/tańczące maskotki. Moja Ala jak dostała teletubisia tego typu: TOMY - TELETUBIŚ TAŃCZĄCY TINKY WINKY - KURIER (2050820835) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to niczym innym bawić się nie chciała

Zuzia, ten Twój jeździk jest bardzo fajny, ja napewno taki kupię przy następnym. Tu łątwiej dziecku się jest odpychać, ma węższe to siedzenie - wiesz o co mi chodzi?? Ada spróbowała takiego od koleżanki na podwórku i o wie lepiej jej się jeździło.

u nas Pimpek śmigał z pchaczem/jeździekiem V-techu przed dobre kilka miesięcy :) W przypadku Pimpka bardzo się przydał ale znam przypadki z otoczenia znajomych, których pociechy całkowicie olały chodziki :p

Zuzi dostała jeździk jak miała 9 miesięcy, nie chodziła jeszcze więc był idealny, bo z wiekiem eliminowało się niektóre elementy SMOBY Jeździk KUBUŚ PUCHATEK 3w1 Pchacz 97318 (2060784558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to troche inna seria bo my bez kubusia ale coś w ten deseń, a teraz kolega kupuje swojemu chrześniakowi na roczek coś takiego Little Tikes Samochód COZY COUPE 30 PROMOCJA (2062828860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zuzi na sali zabaw jest tym zachwycona i większość dzieci rozchwytuje te auta, nooo tylko trzeba mieć własne podwórko na ten gadżet

edycja

A teraz Zuzi na 3 urodziny planujemy kupić taki domek http://allegro.pl/tobi-toys-domek-ogrodowy-dla-dzieci-duzy-od-reki-i2068451149.html uwielbia się w takich bawić, ostatnio na sali zabaw sprzedawała w nim lody wszystkim dzieciom :)

A co do tego jeździka wózka z fisher price to koleżanka miała, córce na roczek kupiła i mała oszalalała na jego punkcie :)

Ostatnia edycja:
Franek od babci dostał taki kupiony w Smyku i to była miłość od pierwszego spojrzenia.

Nauczył się przy nim chodzić a teraz nadal śmiga z nim albo na nim. Jak wzięliśmy go na wakacje nad może to był ulubioną zabawką wszystkich dzieciaków mieszkających w hotelu nie wiem co w nim takiego magicznego :).
Mamy jeszcze taką cysternę kiedyś były na shellu za punkty też do jeżdżenia i jeździk Hoppop

Ale te niestety się tak nie przyjęły jak ten czerwony ulubieniec :-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny dziękuję Wam bardzo za podpowiedzi -Doe ten wózko-pchacz JEST PRZECUDNY:):) chyba jednak zaryzykuję i postawię na coś jeżdżąco - pchającego no i kolorowego:)

reklama
mela mnie też po prostu zauroczył, a jak tu koleżanki jeszcze pisały że taki wózeczek to strzał w 10 dla dziewczynki :tak:... życzę udanych zakupów...i proszę zdaj nam relacje na reakcje Niuńki na prezent od chrzestnej ;-)

Do góry