reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

reklama
prezenty, prezenty ahhh :)

U nas Zuz pisze już listy do Mikołaja i nr 1 lalka piosenkarka barbie nr 2 sukienka z kokardą i uwaga nr 3 magiczny pierścionek :confused: i nie wiem skąd to wymyśliła haha 2 pierwsze dostanie, ale jeszcze coś muszę wymyślić bo wszyscy w około pytają

a o Oli nie wiem, zabawek po Zuz ful, ubrań też no naprawdę nie brakuje, ale coś muszę kupić, a tą żyrafkę ktoś na allegro kupował, możecie polecić?

CO do misiów uczniaczków itd my mamy misia edusia i powiem szczerze porażka, Zuz kilka razy może się nim bawiła... ja osobiście nie polecam

No dajecie fajne pomysły :tak:

Kurcze co do tego uczniaczka to sama nie wiem.. mam dużo informacji że jest bardzo fajny.. ale w sumie dziadki będą kupować to luz, na prawdę nie wiem co z tymi prezentami.. Ma już tyle zabawek (chyba z 3 skrzynie) i muszę coś wyszukać czego jeszcze nie ma.. On nawet dostał samochód na sterowanie :-D

nadii ja znalazłam dzisiaj tu: Oryginalna Żyrafa Sophie VULLI (2752211724) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i chyba skuszę się na dzieciątko dla Małego, jeszcze z małżowiną muszę pogadać

ania-aneczka -Ty też widzę dziś szalałaś :tak: Ja się wybrałam na zakupy, ale musiałam wracać na syrenie, bo Wojtek strasznie płakał i M nie umiał go uspkoić (co ten cyc z nim robi) i zdążyłam tylko torebke kupić do tych kozaków moich i Adzie parę rajstopek i leginsów za 6,90 szt (calzedonia) :tak:

Ania, superowe krzesełko!

Zyrafka
, potwierdzam kostka wymiata! Igor dostał ją na BN dwa lata temu, czyli miał 10m.. do tej pory to jedna z jego ulubionych! I garnuszek tez długo interesował Igusia :)

MULTIMEDIALNY AUTOBUS MUZYKA DZWIĘKI KATOWICE 796 (2723676601) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ten autobus jest też rewelacyjny!

GADAJACA KIEROWNICA FISHER PRICE T5256 DWUJEZYCZNA (2778689905) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kierownica to też jeden z ulubieńszych!
ale to już dla starszych dzieci

Witajcie, ja zaś mogę polecić ten garnuszek na klocuszek z FP (uwielbiam te nazwy). Mała dostała już tą żyrafkę babcia się dołożyła i teraz muszę pilnować, bo psu też bardzo się podoba zwłaszcza dźwięki jakie wydaje ;-)
A dla Kalinki będę szukać jakiś zabawek do kąpieli, to będzie juz koncówka grudnia i już powoli nasze maluchy beda siadac w wanienkach wiec pewnie sie przyadza jakies umilacze kapieli. I zastanawiam sie na takim krzesełkiem do wanny jakbym ja np. wsadzala razem ze starsza córka.. MIała któras takowe??? o znalazlam cos takiego: Dreambaby SKŁADANE KRZESEŁKO do WANNY Kąpieli R660 (2720020982) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
a ja kupiłam mojej córce te klocki FP i powiem WAM że jak dla mnie to szału nie ma i że wg mnie lepsze są te smily play (niby podróbka FP) ale mnie się wydają lepsze no i przede wszystkim te drugie "maja głos"

Do góry