reklama
martulka84
Fanka BB :)
Dziewczyny, może któraś poczuje potrzebę.. Elektroniczna niania video - Cała Polska - CITEAM - Zakupy grupowe no i ja tak się zastanawiam, czy aby na pewno potrzebuję, bo kupić tylko dlatego, że tanio to jakoś tak dziwnie ;-)
Mysza1984
lalllalalala ;-)
martulka poczytaj opinie, ja no duzo negatywnych słyszałam o nianiach motorolii, a swego czasu się na nie napaliłam ze względu na cenę
Ja mam nianie motoroli, ale zwykłą, pokazuje tylko temp u dziecka, ale fal nie gubi, ani nie łapie jakiś innych. Narzie jestem zadowolona - spełnia swoją funkcję.
Laski, chyba mi odbiło, wystawiłam oba wózki na sprzedaż. W zamysłach mam coś ekstra
Laski, chyba mi odbiło, wystawiłam oba wózki na sprzedaż. W zamysłach mam coś ekstra
Ostatnia edycja:
ania-aneczka
A właśnie chciałam o nianię zapytać , która by się w bloku sprawdzała. Macie jakąś do polecenie oprócz tej cp Eve napisała?
Mysza1984
lalllalalala ;-)
No w bloku trzeba mieć porządną nianię, nie w sensie drogą, ale sprawdzoną. Ja miałam jakąś zwykłą i ściągała mi fale
Eve co masz na oku? Ja chcę pierwszy sprzedać, ale póki co brak kupców. :-( Przy quinny zostaję, chociaż są rzeczy, które mnie wkurzają, ale można nad nimi popracować. Chcę kupić koło terenowe.
Eve co masz na oku? Ja chcę pierwszy sprzedać, ale póki co brak kupców. :-( Przy quinny zostaję, chociaż są rzeczy, które mnie wkurzają, ale można nad nimi popracować. Chcę kupić koło terenowe.
DariaN
Ja mam nianie motoroli, ale zwykłą, pokazuje tylko temp u dziecka, ale fal nie gubi, ani nie łapie jakiś innych. Narzie jestem zadowolona - spełnia swoją funkcję.
EVE ty to szalona jesteś z tymi wózkami nie ma co
Ale ja w piątek byłam w poznaniu i też się napaliłam na nowy niestety cena przerażająca jest więc chyba będę musiała przy moim riderze pozostać
reklama