reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
ale zaszalałyście Poczyniłyście zakupy No i super Żebyście były zadowolone z wozków
Ann mnie sie lepiej podaje w większej butli bo cięższa troszkę i jakoś tak stabilniej.
A ja jestem niezadowolona póki co z zakupu huśtawki. Odkupiłam od koleżanki słonika Bright Starts i jakoś mała nie chce w niej usypiać bo tak dziwnie się w niej leży. Nie na płasko tylko pół siedząco więc chyba za mała na to jest. Teraz ją odłożylam bo usnęła na rękach to śpi aż w szoku jestem, ale sama nie zaśnie w niej. No i bujanie jest wyłączone w tej chwili. Ehh mogłam kupić fisher price, ale za namową męża nie kupiłam;-)
Ann mnie sie lepiej podaje w większej butli bo cięższa troszkę i jakoś tak stabilniej.
A ja jestem niezadowolona póki co z zakupu huśtawki. Odkupiłam od koleżanki słonika Bright Starts i jakoś mała nie chce w niej usypiać bo tak dziwnie się w niej leży. Nie na płasko tylko pół siedząco więc chyba za mała na to jest. Teraz ją odłożylam bo usnęła na rękach to śpi aż w szoku jestem, ale sama nie zaśnie w niej. No i bujanie jest wyłączone w tej chwili. Ehh mogłam kupić fisher price, ale za namową męża nie kupiłam;-)
ja też na początku karmiłam 150 ;-) idzie się przyzwyczaić :-)przyszła butla,,, jest OGROMNA! ;D nie wiem czy się przyzwyczaję po 150 ;D
wika - no ja to zaszalałam totalnie cenowo Ja bym wózka nie kupowała nowego, ale tak jak pisałam, cięzko mi nosić wózek. Jak wychodze na spacer to i Adę za sobą ciągnę i psa, także rąk mi brakuje i biodro mnie już boli od dzwigania wózka. Ten będzie zostawał na dole na klatce schodowej.
dziewczyny możecie polecić jakąś huśtawkę? jak maluszki się zachowują, podoba im się?
Fisher Price Huśtawka Rainforest K6077 - Ceneo.pl
Polecam. Maja leży w niej spokojnie.Ja w tym czasie zapakuje zmyware,odkurzę i jeszcze omiotę mieszkanie, nawet kawę dam radę wypić. Huśtawka ma 4 melodie, kilka prędkości huśtania,regulowaną głośność, no i można zdjąć materiał do prania z fotelika bez problemu.
huśtajcie bujajcie a sobie kuku robicie
to taka moja mała dygresja
ja wiem że chcecie ulżyć itd ale dziecko tak się do tego przyzwyczaja że potem to jest naprawdę mega problem
pamiętam koleżankę miała w łóżeczku płozy do bujania i dziecko ma 2 lata i dalej musi bujać....
to taka moja mała dygresja
ja wiem że chcecie ulżyć itd ale dziecko tak się do tego przyzwyczaja że potem to jest naprawdę mega problem
pamiętam koleżankę miała w łóżeczku płozy do bujania i dziecko ma 2 lata i dalej musi bujać....
reklama
kosinka
Fanka BB :)
Gratuluje zakupu nowych wózków. Ja obawiałam jak bedzie sprawował sie mój "bezfirmowy", ale musze powiedzieć że jak narazie rewelacja:-). Amortyzacja świetna i na wertepach sprawdza sie bardzo dobrze.
ania-aneczka mój mąż też przekonywał mnie do tego leżaczka,ale zaufałam dziewczynom, no i jak widać dobrze.Może uda Ci sie go odsprzedać i kupić inny?
ania-aneczka mój mąż też przekonywał mnie do tego leżaczka,ale zaufałam dziewczynom, no i jak widać dobrze.Może uda Ci sie go odsprzedać i kupić inny?