reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Arnier co do gatunków to trzeba dostosować do tego ile macie miejsca i jak planujecie ogród wykorzystywać. Dęby są super tylko trzeba pamiętać o jednej rzeczy - to są wielkie długoletnie drzewa, które bardzo zabierają wodę innym roślinom (mają bardzo silny system korzeniowy) a uzyskanie zgody na wycinkę po kilkudziesięciu latach nie jest takie proste, bo to bardzo cenne drzewa są. Radziłabym coś mniejszego i mniej kłopotliwego, no chyba, że macie gigaaaaantyczną działkę :-)

reklama
Eve- niezłe ceny mają nie? Tylko pewnie jakiś tydzień poczekasz na dostawę ale poza tym w moim przypadku spisali sie nieźle

A ja Wam się pochwalę ubrana kołyską i przygotowanym przewijakiem. Wszystko czeka już na maluszka :)

Kołyska jedynie nie stoi póki co na swoim miejscu bo u Franka w pokoju byłaby zdaje się cała zarzucona klockami i miśkami. A w ogóle to pewnie będzie z nami wędrowała po domu w zależności od sytuacji :-p:-D. A przewijak mamy w łazience

betunka - ceny fajne, zamówienie niewielkie bo za 130 zł ale brakowałao mi paru rzeczy. Na dostawę napisane że tydzień (w następna środ ma być) ale chyba mi się nie spieszy :-D
Bardzo ładnie wygląda ta kołyska z tym ochraniaczem i przewijak pierwsza klasa :tak:

reklama
Betunka ślicznie wszystko wygląda :-) u mnie narazie po przeprowdzce nadal wszystko w rozsypce :zawstydzona/y:

Mam pytanie: czy będziecie używały tych osłonek na łóżeczka? bo ja chyba zdecyduję się na moskitierę (robactwa mam wokól domu miliardy) ale obawiam się o osłonki bo podobno nie są zbyt bezpieczne dla dzieci i są już kraje, gdzie ich sprzedaż jest zabroniona

Do góry