reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

chodzi Ci o ochraniacz na łóżeczko??

Ja oczywicie będę w swoim czasie, bo narazie mam kołyskę. Dla niektórych wszystko jest niebezpieczne.

reklama
Betunka- miodzio !!! ślicznie dobrane kolorki, super ;-)
channah- ja nie mam osłonki, ale to dlatego, że w UK to nawet komary rzadko można spotkać. Jak mieszkałam w Warszawie, to na 6-ym piętrze też praktycznie nie było robactwa. Moskitierę mam na wszelki wypadek do wózka.

Oczywiście w Stanach :baffled: Tam też dziaci wypadają z kołysek z opuszczanymi bokami :baffled:

Jak by sie zastanowić, to wiele rzeczy codziennego użytku moze być dla dziecka niebezpieczne, już się mówiła o rakotwórczych wózkach, niebezpiecznych gruszkach do nosa, teraz przyszła kolej na ochraniacze do łózeczka. No ale kazdy robi co uważa.

Dziewczyny, mnie tak wkurzają te kartony w sypialni, ze chyba kupię tymczasowo taką szafę http://www.aletofajne.pl/pl/p/Szafa-Smart-wardrobe-brazowa-L/104, bo na taką z prawdziwego zdarzenia to przyjdzie mi jeszcze trooooochę poczekać. Co myslicie??

Ostatnia edycja:
eve mnie sie mega podoba ta szafa :)
w sumie to ja mam taką wnękę w mieszkaniu zrobioną pod garderobę ale nie mam tam drzwi i sobie tak myślę że to by było super.
Zatem czekam na opinię po ewentualnym zakupie :)

Eve- ja myślę że bym na Twoim miejscu w takie coś zainwestowała bo cenowa różnica pomiędzy szafą olbrzymia a kartonów to bym też nie zniosła

A ja Wam pokaże taki gadżecik, który niedawno znalazłam. Oczywiście to tylko bajer a nie jakaś rzecz pierwszej potrzeby ale sobie chyba zamówię z okazji 30 :-D. A poza tym ja ostatnio taką sklerozę miałam przy tym chaotycznym karmieniu, że może istotnie się przyda :-).

:-)NEW ! BRANSOLETKA dla karmiącej mamy MILK BANDS (2413500210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
W ramach zakupów zostały zakupione dwa karnisze do mieszkania - do sypialni i do salonu :-D:tak: i farba do pomalowania przewijaka (jutro będe malować)

Do góry