reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

chodzi Ci o ochraniacz na łóżeczko??

Ja oczywicie będę w swoim czasie, bo narazie mam kołyskę. Dla niektórych wszystko jest niebezpieczne.

reklama
Betunka- miodzio !!! ślicznie dobrane kolorki, super ;-)
channah- ja nie mam osłonki, ale to dlatego, że w UK to nawet komary rzadko można spotkać. Jak mieszkałam w Warszawie, to na 6-ym piętrze też praktycznie nie było robactwa. Moskitierę mam na wszelki wypadek do wózka.

Oczywiście w Stanach :baffled: Tam też dziaci wypadają z kołysek z opuszczanymi bokami :baffled:

Jak by sie zastanowić, to wiele rzeczy codziennego użytku moze być dla dziecka niebezpieczne, już się mówiła o rakotwórczych wózkach, niebezpiecznych gruszkach do nosa, teraz przyszła kolej na ochraniacze do łózeczka. No ale kazdy robi co uważa.

Dziewczyny, mnie tak wkurzają te kartony w sypialni, ze chyba kupię tymczasowo taką szafę http://www.aletofajne.pl/pl/p/Szafa-Smart-wardrobe-brazowa-L/104, bo na taką z prawdziwego zdarzenia to przyjdzie mi jeszcze trooooochę poczekać. Co myslicie??

Ostatnia edycja:
eve mnie sie mega podoba ta szafa :)
w sumie to ja mam taką wnękę w mieszkaniu zrobioną pod garderobę ale nie mam tam drzwi i sobie tak myślę że to by było super.
Zatem czekam na opinię po ewentualnym zakupie :)

Eve- ja myślę że bym na Twoim miejscu w takie coś zainwestowała bo cenowa różnica pomiędzy szafą olbrzymia a kartonów to bym też nie zniosła

A ja Wam pokaże taki gadżecik, który niedawno znalazłam. Oczywiście to tylko bajer a nie jakaś rzecz pierwszej potrzeby ale sobie chyba zamówię z okazji 30 :-D. A poza tym ja ostatnio taką sklerozę miałam przy tym chaotycznym karmieniu, że może istotnie się przyda :-).

:-)NEW ! BRANSOLETKA dla karmiącej mamy MILK BANDS (2413500210) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
W ramach zakupów zostały zakupione dwa karnisze do mieszkania - do sypialni i do salonu :-D:tak: i farba do pomalowania przewijaka (jutro będe malować)

Do góry