reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Daria ja dostałą kartę po 1,5 tygodnia.
Mońcia buty fajne:tak:

A my wczoraj odebraliśmy od szwagra rzeczy dla maluszka po ich córce. Wybrałam sobie 2 siatki uniwersalnych bodziaków i pajaców, jakiś ręcznik po kąpieli, śpiworek, kilka czapek. Do tego wanienkę, fotelik, wózek.... Ale jestem zadowolona. wszystko mamy już w domku... no prawie wszystko bo nie mam jeszcze łóżeczka i komody ale zamówione są więc może w przyszłym tygodniu przyjdą. na razie poczekam z praniem ubranek bo nie mam gdzie ich schować ale jak tylko komoda dotrze biorę się ostro do pracy.
A wózek mamy taki: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2012 sklep internetowy: TRANSPORTER wózek głęboko-spacerowy tylko wiśniowy.

reklama
Mońcia- nie jesteś sama! ja jestem ostatnio często w galerii, bo to komunia, a coś na ślub trzeba kupić i ciągle zachodzę do obuwniczego, mój K ma już serdecznie dość. Myślałam nad jakimiś balerinami czarnymi, bo mamy ślub za 2 tygodnie i mam czarną sukienkę, ale jak jakieś znajdę dobre to mam ciągle jakieś ale:-p a jak mi nogi spuchną i nie wejdą:-D a jak będą obcierać, a jak to a jak tamto... i tak w koło Macieju:-p

Moncia buty super. Wydają sie wygodne :tak:.
DariaN mi przyszła po jakiś 2 tyg, już zakupiłam pampersy w aptece. Tylko jak coś to uważajcie bo mi wyszło że mam zapłacić 23zł za te jedynki, a to normalna cena sklepowa. I coś tam pokombinowały i sprzedały mi za te 19,99. No i dziś odebrałam płyn do kąpieli z punktów z poprzedniej karty. Muszę zamówić jeszcze tą nową na punkty.
Agulka no to macie już sporo, super:-)! Wózek fajny, sama nad nim sie zastanawiałam, tylko słaba amortyzacja mnie zniechęciła. Do leśnych wypraw mógłby sie nie spisać.

pantofle kupione , w końcu ! :-Dmam spokój z cichobiegami :-)super bo można je prać w pralce , są całe z siatki więc będą oddychać i nie są twarde na pięcie ;-) super się cieszę że mam to za sobą bo nie lubie kupować butów :-)tzn lubie jak mi się podobają a znanim na takie trafie to jest 2-3 miesiące chodzenia czasami ;-)

Nareszcie nadrobiłam zakupowy :-p

Mysza - fajny ten wózio - uwielbiam takie grafitowo-dżinsowe kolory :tak:

Mońcia - gratki zakupu fury dla maleństwa. Dokładnie rozumiem Twoje podjaranie że mama dokłada i masz ten wymarzony. Mój wymarzony jutro zostanie z Anglii wysłany - mam nadzieję że wszystko będzie ok. Już nie mogę się doczekać.
I butki tez super - bardzo lubię takie swobodne trampole. Mam takie białe skórkowe i non stop w nich chodzę - aż dziwne że jeszcze są całe :-D

Tyle pokupowałyście że dalej nie pamiętam...
W każdym razie gratki zakupów wszystkich łóżeczek wózków, toreb, lampek i innych gadżetów :-D

kosianka ja ogólnie sama pewnie bym go nie kupiła bo widzę w nim kilka wad ale w końcu 1000zl na ziemi nie leży i jak szwagier pożycza to nie narzekam tylko się cieszę:-D

reklama
nadrobiłam:-) ale nie pamiętam co której miałam napisać a multi cytatów nie robiłam bo za dużo tego wyszło tyle naskrobałyście :tak:...Wszystkie rzeczy śliczne i piękne, widzę że wyprawki dobiegają końca no i super teraz zostają porządki w domkach pranie i prasowanie :tak:

Do góry