reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Zawsze można pieluszką przykryć czy coś jak będzie za jasno świecić. Ja miałam ten księżyc i też go przykrywałam chociaż była bardzo słaba zarówka tam włożona.

reklama
aniu, mamy po córce taką samą gwiazdkę. Można jeszcze za grosze kupić taką lampkę bździdło wsadzaną do kontaktu. Nie przewrócisz się w drodze do łózka, a przewinąć przy tym światelku spokojnie się da

Własnie wiem o tych lampkach do kontaktu, ale nie mamy kontaktu na wierzchu i nie byłoby jej widać:) Już to przerabialiśmy:) Eve to mówisz, że pieluszką można przykryć i się nic nie podpali hehe;)

Też mam tem księżyc i nadal nam służy. Żarówka jest słaba, ale w nocy i tak daje po oczach więc czasem przykrywam. Ona dość odstaje od ściany i przykrywam tak tylko klosz delikatnie. Chociaż B. ostatnio mnie ochrzamił i zabronił tak robić, bo słyszał jakieś opowieści, że nivy dziecko sie zaczadziło:szok:, ale moim zdaniem to nie od takiej lampki.

reklama
ania ja przykrywałam i nic sie nie działo. Spaliśmy razem wszyscy w sypialni i to już nie taki głęboki sen przy maluchu :tak:

twilight - chyba się przejade do tesco w takim razie :)

nadii - leginsy ciążowe od 24 maja w Lidlu

Do góry