reklama
ania-aneczka
Fanka BB :)
Własnie wiem o tych lampkach do kontaktu, ale nie mamy kontaktu na wierzchu i nie byłoby jej widać Już to przerabialiśmy Eve to mówisz, że pieluszką można przykryć i się nic nie podpali hehe
kosinka
Też mam tem księżyc i nadal nam służy. Żarówka jest słaba, ale w nocy i tak daje po oczach więc czasem przykrywam. Ona dość odstaje od ściany i przykrywam tak tylko klosz delikatnie. Chociaż B. ostatnio mnie ochrzamił i zabronił tak robić, bo słyszał jakieś opowieści, że nivy dziecko sie zaczadziło, ale moim zdaniem to nie od takiej lampki.
Jelsa już dziś mi się nie chce bo zmęczona jestem, ale w weekend mąż ma przywiercić to wtedy wkleję zdjęcie ok?
super, na scianie najlepiej widać
twilight
Dziewuszki w Tesco jest obniżka proszków do prania Jelp (nie pamiętam ceny) i płynu do płukania Lovela (z 25 do 20 zł).
ania-aneczka
No i wygląda super Jest w sam raz z jasnością Nawet leciuteńko świeci, że nie da rady przewinąć dziecka, ale z pewnością nakarmić, zajrzeć itd
Od 24 w lidlu min. legginsy ciążowe, bodziaki, rampersy itd LIDL Polska - lidl.pl
reklama
ania ja przykrywałam i nic sie nie działo. Spaliśmy razem wszyscy w sypialni i to już nie taki głęboki sen przy maluchu
twilight - chyba się przejade do tesco w takim razie
nadii - leginsy ciążowe od 24 maja w Lidlu
twilight - chyba się przejade do tesco w takim razie
nadii - leginsy ciążowe od 24 maja w Lidlu