reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

łózeczko skręcimy, jak przemeblujemy sypialnię, pewnie za jakieś 2-3 tyg. Materac też mam w folii, niech sobie przez 2 tyg/ pooddycha z zapach sklepowy straci

reklama
Mysza, Moncia, wózki pierwsza klasa:tak::tak: Gratki udanych zakupów :)

Eve, nooo to masz teraz zajęcie ;) Fajnie ;)

Ania, fajne zakupki :) A powiedz mi tą lampkę można postawić czy ona tylko jest na ścianę??

Mysza, Mońcia gratuluję zakupów wózkowych. :-) Bardzo fajne są obydwa.
Eve, Ania Wam również gratuluję kolejnych dzieciowych zakupów. Zastanawiam się nad tą torbą, ale jeszcze koleżanka mi obiecanego łóżeczka nie dała. Materacyka też jeszcze nie zamówiliśmy. :sorry:Trzeba będzie się sprężyć :tak:

Ania bardzo fajna lampka, wrzuć proszę jakieś real foto na zakupowy, bo się nad nią zastanawiam.
Reszta dziewczyn- gratki z okazji kolejnych zakupków :-)

ja z Ikei miałam księżyc
i gdzieś w piwnicy leży

Aniu do tej lampki możesz po prostu słabszą zarówkę dać albo kupić niebieską i będzie stłumione bardziej światło

Mońcia no widzisz już masz wózek a tak się martwiłas że nie kupisz :)

a co do materacyka jeśli macie go i trzymacie w domku to ja bym z folii go wyjęła tylko przykryła po prostu swoim prześcieradłem żeby materac jakby nasiąknął zapachem z domku :)

aniu , widziałam w sklepie na żywo :) dlatego mnie zaczarował :D ale wzięłam w serii freeline :)

joasia martwiłam się bo miał być używany , ale że mamuśka zaszalała i mówi że to jej pierwszaw nuczka i może jedyna to może się szarpnąć ;P dużej różnicy nie ma

tak sięjaram że nie wiem co :D

reklama
Jelsa już dziś mi się nie chce bo zmęczona jestem, ale w weekend mąż ma przywiercić to wtedy wkleję zdjęcie ok?

Joasiu no mąż kupił żarówkę energooszczędną więc już nie chce mu truć glowy. Chciał dobrze:) Ja chce żeby ta lapka pierwsze dni była w nocy zapalona ... ale dziś zobacze dopiero wieczorem jak świeci bo tak naprawdę widziałam w ciągu dnia hehe:) bo wiadomo w razie co się wymieni jak będzie trzeba

Do góry